Всі категорії
Додати товар

Костюм золотисто-оливковий шовк'rene lezard' 50-52р

2700 грн
Опис

Костюм у чудовому стані. Тканина середньої щільності, з ниток оливкового та золотистого кольору з тонкою в одну нитку блакитною смужкою (добре видно на фото з биркою), з благородним блиском. У піджака злегка приталений фасон, ззаду шліц, у штанів прямі плавно звужувальні штанини, без защип, застібка: змійка YKK, 2 ґудзики та плоский гачок, 4 кишені з міцною підкладкою, подовжений гульфик, пояс посилений тасьмою і протиковзною вставкою, дуже акуратна обробка, всі ґудзики з натурального рогу, вручну оброблені петлі.

На офіційному сайті костюми стоять від 500 м'я

Склад: 50% шовк, 50% бавовна;
підкладка: 52% віскоза, 48% ацетат (ск. шовк)

Мерки піджака (на бирці 50 за їх сіткою для ОГ 100-103 см):

плечі 50 см
НОГ 57 см
ПОТ 54 см
низ 57 см
рукав 67 см
довжина 80 см.

Мерки штанів (на бирці 50 за їх сіткою для ОС 102-106):

напівпояс 45 см
НОС 55 см
посадка 27/45 см
довжина 106/80 см
штанина 35/22 см

Rene Lezard — це ексклюзивна марка жіночого та чоловічого одягу преміумкласу.
Під ім'ям Rene Lezard 1978 року була випущена перша колекція дизайнерських штанів. З вересня 2002 року колекція чоловічої та жіночої колекції Rene Lezard створюється відомими дизайнерами та має власний відмітний почерк.
Дизайнери компанії в роботі над створенням чоловічого та жіночого одягу використовують тільки якісні матеріали: натуральну шкіру, шовк, бавовна, кашемір. Дизайнери бренда прагнуть створювати одяг-метал, втілюючи його в модну реальність. Колекції RENE LEZARD створюються для чоловіків і жінок, які наповнені експериментами, але без німецької стриманості та консерватизму, наприклад, у лінії одягу для жінок — можна помітити грайливі ноти. Елегантні обриси в гармонійному поєднанні з красивим оздобленням створюють образ денді та загадкової леді. RENE LEZARD вибирають люди з творчого та ділового середовища, що мають відчуття стилю.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Золотистий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна Шовк
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У смужку