Всі категорії
Додати товар

Новий костюм бежевий у смужку лляний'stones' 56р

4500 грн

розпродаж до 20 Травень

3600 грн
Опис

Костюм новий, паперових бирок немає, але залишилася нашивка на рукаві. Тканина середня (піджак 670 грамів, штани 440 грамів), міцна, пружиниста, світло-бежевого кольору (плетіння білих і бежевих ниток) у рідкісну золотисто-льняного кольору строчку. Піджак із застібкою на 2 ґудзики, ручні петлі, ґудзики з натурального полірованого рогу. Приталений фасон, вшиті поролонові підплічники, ззаду шліц. 7 кишень: зовнішні прорізні (застрочені) — 2 з клапанами з боків і одна на грудях, 4 внутрішні на підкладці, повністю на золотистій атласній підкладці. Штани прямого крою з прямими штанинами, що трохи звужуються, підкладка до рівня нижче колін, 4 кишені, застібка — 2 ґудзики (одна внутрішня), гачок і блискавка YKK.

Бірювальна ціна таких костюмів 400-450

Склад: 100% льон; підкладка: 100% віскоза

Мерки (на бирці D56, GB46):

піджак:
плечі 52 см
НОГ 64 см
ПОТ 59 см
низ 64 см
рукав 69 см
довжина 84 см

штани:
напівпояс — 52 см
ПОБ - 60см
посадка - 28/49см
довжина — 115/88 см
штанина — 39/24 см

Німецький бренд STONES заснований 1977 року — сучасна класика й елегантна розкутість (casual) для тих, хто прагне висловити свою індивідуальність в одязі.
Час не можна купити, його треба витрачати розумно, неквапливо. Для марки STONES такий підхід само собою зрозуміло, також, як і відповідний комплект одягу для будь-якого настрою та випадку життя. У марки STONES чітка модна концепція. Основою її успіху є гарний дизайн із витонченими деталями. Мета марки, бути надійним супутником і стилістом у сучасному світі чоловіка, між діловим життям і дозвіллям. Звабливий дизайн, використання першокласних матеріалів, витончені деталі та достаток ідей підкреслюють цю багатогранну колекцію чоловічого одягу. Бездоганний модний образ, складений способом змішування елементів ділового та повсякденного одягу, підкреслює недбалість і надає можливість підібрати відповідний одяг на будь-який випадок життя й на будь-який час дня. STONES є постійним супутником упродовж усього дня і виправдовує очікування свого носія.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Льон
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У смужку
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був