Всі категорії
Додати товар

Комфортний якісний піджак з домішкою вовни відомої шведської компанії tiger of sweden

468 грн
Опис

Комфортний якісний піджак з домішкою вовни відомої шведської компанії Tiger Of Sweden. Ціна на оф. сайті на піджаки бренду Tiger Of Sweden більше 5тис. грн.
Піджак чорного кольору із структурної тканини. Однобортний, на дві петлі, із двома шліцями ззаду. На бортах піджака кишені із клапаном. На лівому лацкані дві декоративні петлі. Підклад-100% віскоза. Виконаний із комфортної змішаної тканини-вовни та поліестеру.
Ця модель однаково добре виглядає як із класичними брюками, так і з прямими однотонними джинсами. Така обновка стане в нагоді не раз, у міжсезоння можна одягати піджак як повсякденний одяг, або використовувати як частину костюму на свято.

Рамір ХL.
-довжина 76
-плечі 46
-пог 56
-пот 53
-рукав 63

Склад:
45% вовна
55% поліестер

Tiger Of Sweden (Тайгер оф Свіден) - це відома на весь світ шведська компанія, яка займається виробництвом та реалізацією на міжнародному ринку модного одягу. Крім того, бренд виробляє джинсовий одяг, модне взуття, сумки, сонцезахисні окуляри та багато інших аксесуарів.Всі товари Tiger Of Sweden виробляють тільки на території Швеції, а виробничий процес відповідає всім необхідним європейським стандартам якості.
Основними покупцями торгової марки є заможні та солідні люди, для яких важливий престиж, комфорт та якість продукції. Ці люди незалежні, вони віддають перевагу суворому класичному крію і найвищій якості виконання.
Бренд користується величезною популярністю серед політиків, бізнесменів, зірок кіно, телебачення та музикантів. Товари Tiger Of Sweden було помічено навіть у гардеробі президента США.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари