Всі категорії
Додати товар

Чоловічий піджак

50 грн
Опис

Піджак забруднений, є плями, на підкладці, на тканині піджака, спереду, на плечах, на шиї та рукавах. Ззаду ближче до низу малопомітна затяжка (останнє фото), є запах залежаного одягу (довго зберігався).
Піджак чорного кольору (не вугільно чорного, більш схожий до темно-сірого), в дрібну не яскраву смужку голубого та рожевого кольорів. Застібається на три гудзики, також гудзики є і в низу рукавів. Спереду та на підкладці є кишені. Склад тканини: 54% POLYESTER, 42% WOOL, 4% LYCRA ELASTANE. На бірці вказано розмір на обхват грудей 107 см.

ОРІЄНТУЙТЕСЯ ТІЛЬКИ НА ЗАМІРИ, оскільки розмір вказаний на бірці не завжди відповідає реальному розміру речі! Заміри зняті поверх одягу в напівобхваті в спокійному (нерозтягнутому) стані (дозволяється похибка в замірах +/- 1 см). Щоб правильно визначитися з розміром звіряйте заміри зі своїми параметрами та замірами свого схожого одягу. Якщо потрібні додаткові заміри звертайтеся.

Довжина від найвищої точки на плечі до низу: 79/80 см
Плечі: 50 см
Довжина плечового шва від горловини до рукава: 17 см
Довжина рукавів від плеча до низу: 59 см
Напівобхват від пахви до пахви: 59,5/60 см
Напівобхват талії: 55,5/56 см
Напівобхват у самому низу: 62 см

Доставка: Укрпоштою, Новою Поштою. Доставку оплачує покупець під час отримання посилки. Особистих зустрічей немає.

Оплата: за допомогою Безпечної оплати або повна оплата на картку Приват Банку. Резерв товару для оплати 24 години.

Повернення та обмін: товар не новий, тому якщо щось не підійшло поверненню чи обміну підлягає одразу після отримання посилки. Вартість доставки товару назад оплачує покупець. При купівлі товару враховуйте, що камера не з абсолютною точністю передає колір (відтінок може бути світлішим або темнішим).

Стан: Задовільний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • Інший
Матеріал:
Поліестер Вовна Еластан
Сезон:
Осінь Весна Демісезон
Продавець
tnyusha
TStore
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари