Всі категорії
Додати товар

Вовняний піджак у вертикальну смужку бренду ritex (швейцарія), р. 52-54

554 грн
Опис

Вовняний піджак у вертикальну смужку бренду Ritex (Швейцарія), р. 52-54 Склад: верх вовна, підкладка 100% віскоза. Мерочки: ПОГ 56см, ПІТ 52,5 см, рукав 61см, плечей 49см, довжина по спинці 78,5 див. Лінію плеча підкреслюють подплечікі, 3 кишені з зовнішньої сторони - 4 кишені всередині, шліца ззаду. Модний лук (фото 1): сірий піджак у вертикальну смужку, сіра вовняна водолазка, темно-сині джинси, чорні шкіряні монки з двома ремінцями Склавши образ з сірого піджака у вертикальну смужку і темно-синіх джинсів, можна спокійно йти на побачення з коханою чи захід з друзями в розслабленій обстановці. Хочеш додати в цей наряд трохи вишуканості? Тоді в якості взуття до цього образу, зверни увагу на чорні шкіряні монки з двома ремінцями. Модний лук (фото3): темно-сірий піджак у вертикальну смужку, біла класична сорочка, бежеві штани чінос, низькі білі кеди з цупкої тканини Темно-сірий піджак у вертикальну смужку і бежеві штани чінос — безпрограшний вибір для створення чоловічого образу в елегантно-діловому стилі. Ти зможеш легко пристосувати такий цибулю до повсякденних реалій, надівши білими низькими кедами з щільної тканини. Модний лук (фото 5): сірий піджак у вертикальну смужку, біло-чорна футболка з круглим вирізом в горизонтальну смужку, чорні джинси, білі низькі кеди з щільної тканини. Приміряй на себе поєднання сірого піджака у вертикальну смужку і чорних джинсів, і ти отримаєш модний невимушений чоловічий цибулю для повсякденного носіння. Щоб цибуля не вийшов занадто вигадливим, можеш завершити його білими низькими кедами з щільної тканини.
Модный лук (фото 7): серый пиджак в вертикальную полоску, серая водолазка, серые классические брюки, коричневые кожаные ботинки челси
Сочетание серого пиджака в вертикальную полоску и серых классических брюк позволит создать модный и в то же время утонченный ансамбль. Пара коричневых кожаных ботинок челси выигрышно интегрируется в этот образ.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Віскоза Вовна
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У смужку