Всі категорії
Додати товар

Витончена блакитна приталена сорочка remus uomo jeans ірландія 16 р (m/ l)

250 грн
Опис

Remus Uomo пропонує дизайнерський, формальний і повсякденний одяг для чоловіків, які серйозно ставляться до моди. Це класичний британський бренд родом із Каррикфергус, (Північна Ірландія).
Наша філософія підкріплює мінливу моду міцними основами суворого формального крою. Майстерно вплетене новітні стилі навіть у найтонші деталі кожної колекції, Remus Uomo можна схарактеризувати словами «занижена вишуканість».
Кожна нова колекція, що міститься під сильним впливом чітко окресленого італійського стилю, представлена унікальним і цікавим способом із використанням моделей світового класу та яскравих образів.
Цією восени-зимою Remus Uomo черпає натхнення для сезону в Скандинавії та північних країнах, використовуючи на практиці мистецтво багатошаровості, витончений підхід до текстури, майстерне використання кольору та сучасний погляд на вплив спадщини. Колірна палітра сезону основних чоловічих відтінків темно-синього, синього, вугільного та сірого добре представлена у всій колекції та підтримується теплими осінніми відтінками іржі, зимової ягоди, верблюда та пшениці та готовими до зимової відтінками крижаного сірого, бірюзового, арктичного. синій і бичий.
У цьому сезоні відродження цікавості до традиційного дизайну чоловічого одягу впливає на використання брендами візерунків і тканин. Техніки та тканини, як-от Fair Isle, косичка, шотландка, карта та твід, використовуються в нашій новій колекції барвисто та дивовижно сучасно.
Ця частина колекції, що підходить для сезонного використання постійної тенденції квіткового принту, черпає натхнення в повторюваних тонких квіткових візерунках скандинавського народного мистецтва, а також у сміливих мальовничих мазках таких художників, як Едвард Мунк.
Неодмінна привабливість картатих візерунків отримує сезонний імпульс завдяки яскравим сучасним оновленням у карту, шотландку та карта принца Уельського, які можна побачити у всіх типах одягу в новій колекції.
Основний комерційний елемент зимової колекції фокусується на піднятому стилі вечірок. Зосередження уваги на розкішних тканинах, сорочках зі сміливими принтами, які поєднують темніші кольори з яскравими візерунками та теплим зимовим верхнім одягом — колекція цього сезону вміло розшифровує дрес-код для AW20.
Продається класна фірмова сорочка модного британського дизайнерського бренда Remus Uomo. Лінійка молодіжного, більш неформального одягу Remus Uomo Jeans. Це модель прилеглої сорочки з невеликим відкладним коміром. Виготовлена зі щільної м'якої тканини блакитного кольору — 100% бавовна. Матеріал має дуже оригінальну текстуру, ніби з об'ємним плетінням нитки, товстіші з них, ніби утворюють межі клітини середньої величини. Тканина прикрашена дуже делікатною вишивкою тонкими шовковистими нитками в тон основного матеріалу. Планки під ґудзиками, стійка коміра з виворітного боку та зворотний бік кокетки виготовлені з м'якої світлої принтової тканини, декорованої тасьмою коричневого кольору. Сорочка застібається на невеликі дуже гарні фірмові ґудзики коричневого кольору. Рукави вшивні з манжетами, які застібаються на невеликі фірмові ґудзики.
Спереду та ззаду — невелика кокетка. Ззаду в центрі кокетки вишитий логотип бренда шовковистими нитками коричневого кольору. Усі деталі виробу відстрочені одинарним або подвійним швом нитками контрастного коричневого кольору.
Сорочка в відмінному стані. Розмір M/L. Розміри по схемі: 1 - 46 см. 2 - 56 см. 3 - 65 см. 4 - 74 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари