Всі категорії
Додати товар

Дуже красива фірмова картата бавовняна сорочка cast iron голландія xl.

430 грн
Опис

Країна та рік заснування: Голландія, 2003 рік.
CAST IRON — дуже популярний і відомий бренд, який належить компанії Just Brands Inc. Магазини марки розташовані в Нідерландах, Бельгії, Швейцарії й Англії. Філософія компанії націлена на молодого свідомого чоловіка, який прагне бути на піку моди.
Цей виробник завжди популярний
Колекції CAST IRON складаються зі штучно зістарених джинсів і трикотажних штанів ручної роботи, жакетів, трикотажних сорочок, футболок із сильним акцентом на деталях — заклепках, кнопках джинсів і вишивках.
Продукція цієї голландської фірми завжди славилася своєю якістю й продуманим дизайном деталей одягу.
Спрямована переважно на молодь, марка поєднує в собі елементи оригінального дизайну та крою, властивого виключно цьому бренду. Стилістика Cast-Iron несе в собі оригінальну суміш із одягу стародавніх лицарів і найсвіжіших трендів європейського молодіжного одягу. Неймовірна кількість дрібних деталей і нюансів супроводжуватиме будь-яку річ із колекції Cast-Iron, чи то куртка, сорочка, штани, чи то джинси.
Продається елегантна благородна сорочка знаменитого голландського мультибренда Cast Iron. Модель прямої сорочки з невеликим відкладним коміром. Виріб на планці з фірмовими перламутровими ґудзиками сріблястого кольору. Склад матеріалу — 100% бавовна. Забарвлення — оригінальна карта, яка створена перетином ліній темно-синього та рожевого кольору на білому тлі. У сорочки дуже оригінальні фігурні погончики, які застібаються на фірмові ґудзики. У верхній частині пілочок — велика пряма кокетка. На грудях розташовуються великі накладні кишені. У правої кишені є клапан, який застібається на фірмовий ґудзик. А в лівій кишені клапана немає, а сама кишеня застібається на ґудзик за допомогою навісної петлі. Рукави в міру вузькі вшивні на фігурних манжетах. Манжет на лівому рукаві застібається на фірмові ґудзики, а в центрі — пришитий знаменитий металевий логотип бренда — витончена саламандра. Манжет на правому рукаві застібається на фірмову об'ємну металеву кнопку.
Ззаду модель на оригінальній фігурній кокетці. У нижньому правому кутку кокетки блискучими нитками графітного кольору вишита назва бренда.
Виріб в ідеальному стані. Розмір XL. Розміри за схемою: 1 - 49 см. 2 - 58 см. 3 - 72 см. 4 - 78 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари