Всі категорії
Додати товар

Дуже гарна принтова сорочка state of art regular fit голландія m.

380 грн
Опис

STATE OF ART — СВОБОДНИЙ СТИЛЬ І КОМФОРТ, СТВОРЕНИЙ ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ МУЖЧИН
У світі є чимало чудових модних брендів, які виготовляють одяг виключно для чоловіків. Одним із же прекрасними брендами модної чоловічої є марка — State of Art.
Компанія State of Art родом із Голландії. Вона була заснована в 1987 році людиною на ім'я Альберт Вестерман. Основне завдання створення цього бренда визначається поєднанням класичного одягу та деяких елементів спорту. Як кажуть самі творці — «страсть і швидкість — ось головні складники одягу State of Art». Цей бренд широко реалізується у всій Європі. Є 23 власних фірмові магазини цієї марки. Але крім них, у понад 1200 мультибрендових магазинах можна побачити, як одяг State of Art знаходить свого покупця.
Як ми вже зазначили, одяг State of Art створюється для чоловіків, але переважно для чоловіків віком від 25 років, які люблять і цінують комфорт і вільний стиль. Є таке твердження, що одяг відбиває справжній характер чоловіка. Якщо це так, то чоловіки, які носять одяг марки State of Art, можуть бути спокійні за те перше враження, яке складається про них в очах інших людей. Адже в одязі від State of Art ти чоловік має просто чудовий вигляд.
Одяг State of Art має широкий асортимент. Під цією маркою Ви можете придбати такий одяг, як сорочки, піджаки, костюми, штани, пальто, джинси, трикотаж, спортивні сорочки та поло, а також різні толстовки. Розмірний ряд, пропонований компанією досить широкий, від S до XXXXL. Усі використовувані у виробництві тканини дуже приємні на дотик, призначені для активного носіння, тому слугують довго. Палітра фарб одягу State of Art дуже різноманітна, від спокійних постільних тонів, що до викликають яскраві. Усі речі цього бренда прекрасно комбінуються один з одним.
Продається дуже красива фірмова сорочка одного з найзнаменитіших чоловічих брендів — голландського мультибренда State of Art. Це модель прилеглого фасону — Regular fit.
Виріб виготовлений із яскравої принтової бавовни бавовни (97% бавовна, 3% еластан). Отже, тканина трохи тягнеться і чудово облягає фігуру. Сорочка з невеликим відкладним коміром, краї якого пристібаються до основи виробу за допомогою фірмових двоколірних ґудзиків. Аналогічні ґудзики використовуються і для основної застібки, і по 2 таких ґудзики регулюють об'єм манжетів.
Ззаду сорочка на невеликій прямій кокетці.
Модель в ідеальному стані. Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 45 см. 2 - 53 см. 3 - 66 см. 4 - 75 см.
Виробництво — Македонія.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари