Всі категорії
Додати товар

Сорочка біла в смужку великий зріст 'l.l.bean' usa 54-58р

350 грн
Опис

Сорочка в ідеальному стані. Тканина тонка, м'яка, білого кольору із синіми та блакитними смугами. Широкий фасон із прямим силуетом, низом напівкругом, на грудях кишенька.

На оф сайті подібні стоять 58

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці XL-tall — великий зріст, розмірну сітку з оф сайту прикладал):

плечі 54 см
НОГ 70 см
низ 70 см
рукав 68 см
довжина 90 см

L.L.Bean — американська компанія, яка нещодавно відмітила свій столітній ювілей. Точкою відрахунку в історії цього підприємства послугували... промоклі ноги мисливця та мандрівника на ім'я Leon Leonwood Bean. Він повністю розчарований у продукції наявних тоді фірм-виробників похідного взуття. І Леон не довго думаючи розробив і створив власні черевики для полювання, що являють собою гумовий непромокальний низ і комфортний шкіряний верх. Згодом L.L.Bean стала одним із найуспішніших сімейних підприємств у США.

Зараз L.L.Bean — це велика компанія, що виробляє і продає одяг для активного способу життя, а також туристичний, мисливський і рибальський спорядження та спорядження. Всі речі прості, без претензій на останні модні тенденції, але дуже якісні. Найімовірніше, такі куртки, светри, світшоти, сорочки, штани-чинос і взуття можна буде купувати та носити й через п'ять і за десять років. Просто це — якісний одяг поза часом.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?