Всі категорії
Додати товар

Чоловіча картата сорочка з довгим рукавом penguin, xl

550 грн
Опис

Класична сорочка в червону карту від американського лейбла люксового чоловічого одягу.

Стильна та універсальна чоловіча сорочка на ґудзиках від Original Penguin прикрасить ваш гардероб. Ця сорочка з довгими рукавами й обтислим кроєм має елегантний комір на ґудзиках і завжди актуальний картатий візерунок, що робить її ідеальним вибором для будь-якого випадку. Виготовлена зі 100% бавовняної тканини, сорочка забезпечує комфорт упродовж усього дня. Подвійна строчка надає сорочці на ґудзиках довговічність і забезпечує стиль, яким можна насолоджуватися знову й знову.
Логотип Pete на лівій нагрудній кишені надають цій чоловічій сорочці на ґудзиках кумедні та невимушені штрихи.

Заміри:
НОГ 59 см
НОТ 58 см
Плечі 49 см
Рукав 68 см
Довжина від плеча до низу 75 см

Склад: 100% бавовна.
Річ нова, без паперової бирки.

Назва, під якою фірма відома сьогодні, вона отримала зовсім випадково. Після дебюту марки відбулася зустріч усіх її працівників. На неї один із продавців привезений пухнастого іграшкового пінгвіна з кличкою Піт. Цей чоловік запропонував дизайнерам фірми свою ідею щодо оформлення логотипу, яка виникла в нього після того, як стюардеса пов'язала на шию пінгвіна краватка.
Ця ідея дуже сподобалася дизайнерам, і вони відразу ж почали працювати над створенням нового логотипа. У результаті він став навіть популярнішим, ніж крокодил на логотипі марки Lacoste.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Зима Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку
Продавець
ukray...
Multibrand
Супер-продавець
Вінниця
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари