Всі категорії
Додати товар

Сорочка в яскраву смужку з градієнтом 'french connection' 48-50р

200 грн
Опис

Сорочка в гарному стані. Тканина тонка (200 грамів), але міцна, м'яка смуги з градієнтом синьо-бежевих відтінків. Звужена донизу, зашивні шви, низ напівкругом із короткими розрізами з боків, на грудях оригінальна прорізна кишеня, ґудзики під перламутр приховані під планкою, на лівій манжеті вишитий логотип.

На оф сайті подібні стоять 70-80

Склад: 100% бавовна

Мерки (казан М):

плечі 49 см
НОГ 58 см
низ 54 см
рукав 63 см
довжина 72 см

Бренд French Connection представляє авангард вуличної англійської моди, щось у стилі "Карти, Гроші, Два дула". І дійсно, цей культовий бренд є однією з найвідоміших і найшанованіших марок Великобританії.

Бренд French Connection, заснований 1972 року, виробляє стильний чоловічий і жіночий одяг і аксесуари, орієнтований переважно на молодіжну аудиторію від 18 до 35 років. "Мода — наш бізнес" — ці слова засновника компанії Стівена Маркса залишаються девізом компанії донині.

French Connection має чітку концепцію, побудовану на стильності та привабливості кожної речі. Бізнес French Connection ґрунтується на задоволенні потреб молодих людей, які прагнуть до моди в оригінальному, несхожому на іншому одязі. Цей одяг ніколи не залишить вас байдужими! Сміливий і інтелектуальний дизайн виділяє цей бренд серед моря масових марок, що заповнили торгові центри

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку

Схожі товари