Всі категорії
Додати товар

Якісна оксфордська бавовняна сорочка шведської компанії park lane

266 грн
Опис

Якісна оксфордська бавовняна сорочка шведської компанії Park Lane.
Гранична простота крою і при цьому витончена елегантність — ось що відрізняє сорочку «оксфорд». Така приємна на дотик, зроблена з дуже м'якої 100% текстурної бавовни.Злегка приталена. Виглядає дуже стильно, в смужку. Класичний комір на гудзиках. З нагрудною кишенею.Внутрішня частина коміру і манжет оброблені однотонною тканиною.
Оксфордська сорочка — по-справжньому універсальний предмет у гардеробі справжнього чоловіка.

Розмір L.
-довжина 80
- плечі 51
-пог 62
- рукав 67

Склад:
100% бавовна

Park Lane – це компанія, яка була заснована у Швеції, в місті Мальме, в 1984 році. Відома тим, що займається випуском демократичною, якісної, офісної та ділової моди для чоловіків.
В основу свого стилю марка заклала як британські, так і американські традиції в офіційній моді, який отримав назву «американська англійська». Все це грамотно поєднується зі шведської практичністю, універсальним дизайном, а також високим якістю.Першу колекцію Park Lane представив в 2000 році, де поєднувалася якісний одяг, створений за сучасними трендами. Крім якості, марка також орієнтована на демократичну і доступну ціну.
Серед основних виробів марки – блейзери, сорочки, поло, пуловери, футболки, кардигани, светри, плащі, куртки та багато іншого. Окремо марка виробляє піджаки і жакети, брюки, а також пропонує набори одягу у вигляді костюмів.
В дизайні Park Lane орієнтований на класику. Так, якість матеріалів поєднується з оригінальною кліткою або рубчиком. Присутні і цікаві колірні рішення – від блакитного до салатового, які доповнюються абстрактними або природними візерунками на рукаві або горловині. Особлива увага приділяється текстурі тканини, яка доповнюється легким блиском і об'ємним рядком.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку

Схожі товари