Всі категорії
Додати товар

Ексклюзивна модна бавовняна сорочка з декором armadora comfortfit.

349 грн
Опис

Ексклюзивна модна бавовняна сорочка з декором Armadora Comfortfit. Стан нової речі, сток.
Стильна чоловіча сорочка у крої сomfort fit. Сорочка виконана в одному кольорі і декорована на грудях написами. Колекція Armadora створена в цій моделі чоловічих сорочок з використанням таких штрихів, як комір та манжети з внутрішніми контрастними вставками,біла внутрішня обробка планки та застібка на контрастні білі гудзики.Всі дизайнерські елементи реалізовані якісною вишивкою Виконана з високоякісної 100% сатинової бавовни, дуже комфортної до тіла.
Така чоловіча сорочка безумовно є трендовим одягом. Її можна надягати разом із неформальними штанями та курточкою. Вона допоможе вам освіжити ваш гардероб і стане актуальним варіантом для створення безлічі яскравих образів.

Розмір XL.
-довжина 80
-плечі 52
- пог 61
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари