Всі категорії
Додати товар

Ексклюзивна біла бавовняна сорочка унікального голландського бренду cavallaro napoli

399 грн
Опис

Ексклюзивна біла бавовняна сорочка унікального голландського бренду Cavallaro Napoli. Стан нової речі, сток.Ціна на офіційному сайті 99.85€=4123рн.
Одяг бренду Cavallaro Napoli— справжня розкіш у європейському стилі.
Модель класичного силуету, з довгим рукавом на манжеті. Дуже ефектно розташовані білі гудзики, створюють контраст та привертають увагу. Модель з яскраво вираженою індивідуальністю: оригінальний подвійний комір, оздоблений тканиною в принт. Склад сорочки- натуральна дуже якісна шовковиста бавовна.
Декор сорочки та її білий колір гармонійно впишеться в ваш гардероб та дозволить чоловікові виглядати стильно та вишукано.

Розмір L.
-довжина 85
- плечі 49
- пог 56
- рукав 70

Cavallaro Napoli - відомий голландський бренд, який спеціалізується на виготовленні чоловічого та жіночого одягу. Одяг бренду — справжня розкіш у європейському стилі, яка доступна багатьом. Візитною карткою Cavallaro є сорочки.
Історія Cavallaro Наполі розпочнеться у 1999 році, коли Джузеппе Cavallaro створив свою першу колекцію шовкових краваток у невеликому ательє у Неаполі та привіз їх до Нідерландів. Його італійська увага до деталей та високих стандартів якості зробила колекцію миттєво успішною. Натхненний своїм дідом, Джузеппе через 3 роки вирішив реалізувати свою мрію: Створити власну лінію сорочок. Він створив колекцію приталених сорочок, які були унікальними в Нідерландах, і відкрив свій перший магазин, який він назвав Cavallaro Carmacie. Хоча це був невеликий магазин, Cavallaro виділявся з інших своїми інноваційними, італійськими конструкціями та видимою майстерністю. Сорочки викликали такий ажіотаж у Нідерландах, що інші бренди незабаром наслідували його приклад. Під час ажіотажу, Джузеппе був сповнений рішучості зробити свій бренд популярним. З повною віддачею і пристрастю він створив цілу колекцію для чоловіків і жінок, захопившись витонченістю в італійському стилі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари