Всі категорії
Додати товар

Високої якості бавовняна сорочка у клітинку культового американського бренду abercrombie&fitch.

246 грн
Опис

Високої якості бавовняна сорочка у клітинку культового американського бренду Abercrombie&Fitch.
Практична сорочка приталеного крою, оформлена актуальним принтом у клітинку. Модель з застібкою на гудзики, довгими рукавами і класичним коміром з застібкою на гудзик. Сорочка має приталений сучасний силует і закруглений низ, що дає можливість носити цю сорочку як заправленою в штани, так і з джинсами навипуск.Доповнена накладною кишенею на грудях.Якість – це синонім Abercrombie. Сорочка виконана із щільної бавовняної тканини високої якості, завдяки чому не тільки забезпечує високий рівень комфорту тіла, а й виглядає справді розкішно.
Сорочка для чоловіків, які цінують якість, комфорт, легкість використання та простоту у догляді.

Розмір S.
-довжина 70
-плечі 39
-пог 54
-пот 48
-рукав 70

Склад:
100% бавовна

Історія Abercrombie & Fitch бере свій початок у 1892 році, коли Девід Аберкромбі (David Abercrombie) відкрив невеликий магазин на березі моря та маленьку фабрику в Нью-Йорку. Згодом компанія пройшла довгий шлях від торгівлі спортивними товарами до створення власної лінії модного одягу, яка в недавньому минулому була доповнена парфумерією, що також випускається під брендом Abercrombie & Fitch. зокрема для риболовлі, яхтингу, занять гольфом, а також молодіжний одяг casual. Фірмовим знаком компанії є лось, а девізом – «розкіш у повсякденності». І не дарма, адже сьогодні купити Abercrombie & Fitch – це не просто придбати чергову пару штанів чи светр. Це означає дотримуватися певного стилю життя, якого дотримуються енергійні, незалежні та сексуальні юнаки та дівчата. В одязі легендарного бренду кожен чудово почувається як на ранковій пробіжці, так і у вишуканому ресторані.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари