Всі категорії
Додати товар

Лаконічна якісна сорочка у клітинку голландського бренду state of art

339 грн
Опис

Лаконічна якісна сорочка у клітинку голландського бренду State of Art. Стан нової речі, сток.
Чоловічі сорочки в клітинку належать до типу одягу, який практично ніколи не виходить із моди. Вони вже давно стали класикою та зайняли почесне місце у шафі багатьох чоловіків. Ця популярність легко пояснюється універсальністю таких сорочок – вони йдуть абсолютно всім, варто лише правильно підібрати стиль та колір.
Класичний фасон, відкладний загострений комір з застібкою на гудзик. Застібка на гудзики спереду та довгі рукави з манжетами на ґудзиках Головний критерій такої сорочки - це гарна якість та бездоганна посадка.Гармонійне поєднання рожево-білих відтінків у візерунку середньої клітини робить сорочку спокійнішою і стриманішою.
Ця лаконічна модель легко комбінується як з брюками, так і з джинсами, тому стане вам у нагоді не тільки в будні, але і у вихідні.

Розмір XL.
-довжина 80
-плечі 50
-пог 61.5
-рукав 66

У світі є чимало чудових модних брендів, які виготовляють одяг виключно для чоловіків. Одним з таки прекрасних брендів модної чоловічої є марка - State of Art. Компанія State of Art родом з Голландії. Вона була заснована в 1987 році, людиною на ім'я Альберт Вестерман. Основне завдання створення цього бренду визначається поєднанням класичного одягу та деяких елементів спорту. Як кажуть самі творці – «пристрасть і швидкість – ось головні складові одягу State of Art». Одяг State of Art створюється для чоловіків, але головним чином для чоловіків старше 25 років, які люблять і цінують комфорт і вільний стиль. Є таке твердження, що одяг відображає справжній характер чоловіка. Якщо це так, то чоловіки, які носять одяг марки State of Art, можуть бути спокійні за перше враження, яке складається про них в очах інших людей. Адже в одязі від State of Art чоловік виглядає просто чудово.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?