Всі категорії
Додати товар

Практична бавовняна сорочка у клітинку під запонки британського бренду t.m.lewin

236 грн
Опис

Практична бавовняна сорочка у клітинку під запонки британського бренду T.M.Lewin.
Одяг цієї марки покликаний допомогти залишатися стильним, не виходячи за рамки ділового етикету, і при цьому вигідно виділятися з натовпу.
Модель класичного крою, комфортно сідає по фігурі. Застібка на планці. Довгий рукав на широкій манжеті під запонки.М'яка бавовна надзвичайно комфортна, легка у догляді і володіє неперевершеними гігієнічними якостями.
Така бавовняна сорочка у клітинку стане основою вашого неформального гардеробу.

Розмір XXL.
-довжина 90
-плечі 51
-пог 65
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

T.M. Lewin - це відомий британський бренд стильного ділового одягу для чоловіків та жінок, що завоював популярність у всьому світі.Високоякісні вироби T.M.Lewin з бавовни та льону завоювали серця не лише британських модників, а й чоловіків, які віддають перевагу класичному стилю в одязі, по всьому світу. І сьогодні сорочка від TM Lewin - не тільки ознака гарного смаку, але і перлина будь-якого гардеробу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари