Всі категорії
Додати товар

Комфортна бавовняна сорочка у клітинку демократичного американського бренду banana republic

329 грн
Опис

Комфортна бавовняна сорочка у клітинку демократичного американського бренду Banana Republic.Стан нової речі, сток.
Чоловіча сорочка з довгим рукавом Banana Republic - це продукт на ґудзиках з класичним коміром з застібкою на гудзик. Виріб має манжети, які також застібаються на гудзик.Сорочка виготовлена з 100% бавовняної тканини, що робить її приємною на дотик та у використанні.
Сорочка такого типу ідеально підійде для будь-якого випадку. Ви можете одягнути її на побачення, поїздку в місто або спонтанну зустріч з друзями. Виріб універсально і може поєднуватися з будь-яким предметом гардероба.

Розмір М.
-довжина 74
-плечі 46
-пог 56
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

Banana Republic - американський бренд одягу та аксесуарів, що належить американській транснаціональній корпорації Gap Inc. Banana Republic: бренд з цікавою історією та приголомшливими моделями.
Бренд вважається досить демократичним та невибагливим. У тому сенсі, що кожен знайде в ньому для себе щось підходяще: спідниці, штани, сукні в стилі casual, вечірні сукні, ділові костюми, джинси, светри, верхній одяг, взуття, нічим не замінні.
Дизайнери Banana Republic примудряються поєднувати у своїх моделях простоту та оригінальність, легкість та строгість. Жіночі блузки бренду вдало вписуються і в діловий стиль, і вечірній, і повсякденний. Їхні сукні можна носити з кросівками і це буде легкий casual стиль. Але варто одягнути туфлі на підборах, і це вже буде елегантний вечірній образ. Те саме і в чоловічому варіанті: всілякі штани та сорочки складуть гармонійний ансамбль як у повсякденному, так і у діловому стилі.
Кожна колекція Banana Republic — це ціла подія у світі моди, тому що всі знають, що від бренду варто чекати чогось оригінального та цілком носибельного. Цікавий бренд, цікаві та зручні моделі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари