Всі категорії
Додати товар

Ідеального британського стилю якісна сорочка в принт бренду riley

299 грн
Опис

Ідеального британського стилю якісна сорочка в принт бренду Riley.
Модель super slim fit. Такий крій популярний у молоді, яка прагне стильного іміджу.Виріб з довгим рукавом та застібкою на гудзики.Оригінальний дрібний принт по всій поверхні виробу- головна родзинка сорочки. Виготовлена із зручної у використанні танини.
Яскравий принт надає їй виразного і стильного вигляду. Принтована сорочка – чудовий вибір для створення ефектних повсякденних образів. У ній ви можете піти на вечірку, у гості чи на зустріч із друзями. Сорочка чудово поєднується з джинсами та бавовняними брюками.

Розмір XXL.
-довжина 77
-плечі 50
- пог 59
- рукав 69

Riley це ідеальний зразок традиційного британського стилю. Класичний дизайн, найкращі тканини, оригінальні принти - ось за що тисячі клієнтів обирають продукцію Riley. Продукція бренду є втіленням англійської класики, елегантної, лаконічної та бездоганно стильної.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари