Всі категорії
Додати товар

Шикарна фірмова сорочка olymp level 5 five body fit, блискавичне надсилання

338 грн

розпродаж до 20 Травень

270 грн
Опис

Бренд Olymp почав свій життєвий шлях у 1951 році та був заснований Ойгеном Бенцером. Невелика швейна фабрика, що спеціалізується в той час виключно на чоловічих сорочках, які вирізнялися насамперед високою якістю.
Коли класична офісна сорочка здається чимось нестерпно старомодним, настав час переглянути погляди та підібрати річ, яка ідеально сидить по фігурі та створює особливий шарм. Йдеться про стильні сорочки LEVEL FIVE.
Чоловічі сорочки LEVEL FIVE — це справжня знахідка для модних представників сильної статі, які не шкодують часу на спортзал або просто від природи мають гарну, правильну форму торсу. Колекція була розроблена ще 2008 року, і відтоді не здає своїх позицій серед найпопулярніших лінійок Slim Fit.
Особливості колекції.
Свобода движений. Тканина Comfort Stretch, яка використовується під час пошиття цих сорочок, складається з бавовни на 97%, а 3% становить високоякісний еластан. Це дає змогу домогтися потрібного ступеня комфорту в носінні навіть для активних та енергійних чоловіків. Така річ не сковуватиме ваші рухи, сокиритисяме та задиратисяме. Крім складу тканини, ця властивість забезпечує й особливий інноваційний крій, розроблений німецькими дизайнерами.
Практичність і довговічність. Сорочка прямого крою LEVEL FIVE оброблені за технологією Easy-Care (полегшене прасування). Завдяки цьому вони не утворюють заломів після прання, швидко та легко прасуються навіть без відпарювача (що зручно, наприклад, у дорозі) і зберігають свою форму та прекрасний зовнішній вигляд із ранку до ночі. Стан нової речі, тільки без паперової бирки. Ціна на оф. сайті 3 200 грн.
Розмір вказаний 15 3/4/40 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 66 см
Плечі 43 см
НОГ 52 см
Довжина 78 см
Склад:
97% Cotton 3% Elastane + 2 запасні ґудзики
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
У смужку

Схожі товари