Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Неймовірна бавовняна сорочка відомого бренду з італії paul & shark.

389 грн -18% 320 грн
Опис

Неймовірна бавовняна сорочка відомого бренду з Італії Paul & Shark. Стан нової речі, сток.
Насамперед, Paul & Shark – це технологічний одяг для активного відпочинку. З іншого боку, яскраві кольори та велика кількість трикотажу роблять марку привабливою для любителів стилю casual.
Модель з класичним коміром з застібкою на гудзик, з довгим рукавом та застібкою на гудзики на традиційній планці. Виріб прикрашений множинними вишивками та декоративним білим рядком- все в традиціях цього бренду! Натуральна бавовняна тканина - приємна в носінні.
Дуже красива, якісна та ексклюзивна сорочка. У такій сорочці Ви точно виглядатимете неперевершено.

Розмір М.
-довжина 72
-плечі 46
- пог 55.5
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

Метою італійського бренду Paul & Shark завжди було прагнення до досконалості як якості своєї продукції, так і виробництва матеріалів, що гарантує суворий процес відбору на основі суворих стандартів. Paul & Shark створює спортивний одяг, елегантні повсякденні та розкішні лінії, поєднуючи технічні тканини з елегантними та стильними деталями.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна