Всі категорії
Додати товар

Чудова 100% бавовняна сорочка німецького виробника елітних сорочок eterna

289 грн
Опис

Чудова 100% бавовняна сорочка німецького виробника елітних сорочок Eterna.
Eterna - знаменитий німецький бренд, в сорочках якого мільйони чоловіків всього світу щодня ходять в офіс на роботу, на ділові зустрічі та світські прийоми.
Компанія шиє свою продукцію з довговолокнистої бавовни, яка спеціально для цієї мети вирощується у Швейцарії. Це дуже рідкісний матеріал, який становить лише 3% від усього світової бавовни. Завдяки використанню цього матеріалу, вдається домогтися рівної та тонкої пряжі, яка робить сорочки міцними та легкими у користуванні. Компанія застосовує унікальну технологію Non-iron, яка полягає у спеціальній обробці натуральних волокон. Ця технологія запатентована компанією Еterna більше двадцяти років тому і протягом цього часу вона забезпечує оптимальний баланс м'якості та міцності тканин.Сорочки Eterna виготовлені з тканин, які не створюють дискомфорту для шкіри. Вони не тільки сприяють хорошому повітрообміну, але і добре вбирають вологу.
Стильна однотонна сорочка з довгими рукавами, застебнута на всі гудзики – невід'ємна частина дрес-коду.Доповнена нагрудною кишенею.

Розмір XXL.
-комір 41-16
-довжина 81
- плечі 52
-пог 63
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

Eterna — один із найстаріших виробників елітних сорочок у Німеччині, торгова марка була заснована у 1863 році у Відні. Якість сорочок від бренду Eterna не викликає сумніву у модних критиків, комфорт досягає свого максимального рівня, а палітра кольору виразна і надзвичайно приємна для очей.
Сорочки та блузки для Eterna виробляються з виключно якісного матеріалу, а саме швейцарської бавовни. Використання новаторських технологій дозволило бренду Eterna перетворитися на одного з провідних виробників сорочок у світі. Одна з технологій NON-IRON була застосована брендом Eterna понад тридцять років тому. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, але при цьому тканина не змінюється. Друга інновація, ефект ANTI-SMELL, полягає у запобіганні вбирання сторонніх запахів. Таким чином Ви можете бути впевнені, що Ваша сорочка Eterna завжди буде зберігати свою свіжість!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?