Всі категорії
Додати товар

Універсального дизайну зручна сорочка в яскраву клітину бренду із швеції park lane

255 грн
Опис

Універсального дизайну зручна сорочка в яскраву клітину бренду із Швеції Park Lane.
Стриманий, але виразний стиль бренду дозволяє без особливих зусиль створити ефектний образ.
Модна, дуже комфортна чоловіча сорочка в такому симпатичному клітчастому забарвленні не стане зайвим елементом Вашого гардеробу. Виріб з довгими рукавами та відкладним комірцем з застібкою на гудзик. Спереду застібка на гудзики на традиційній планці.Сорочка доповнена накладною кишенею з вишитим логотипом бренду. Матеріал, з якого виготовлена ​​сорочка - натуральна бавовна, приємна до тіла. Особлива увага у виробах бренду Park Lane приділяється текстурі тканини, яка доповнюється легким блиском та об'ємним рядком.

Розмір XL.
-довжина 76
-пог 61
-плечі 50
-рукав 64

Park Lane – це компанія, яка була заснована у Швеції, у місті Мальме, у 1984 році. Відома тим, що займається випуском демократичної, якісної, офісної та ділової моди для чоловіків. В основу свого стилю марка заклала як британські, так і американські традиції в офіційній моді, яка отримала назву «американська англійська». Все це добре поєднується зі шведською практичністю, універсальним дизайном, а також високою якістю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари