Всі категорії
Додати товар

Функціональна якісна 100% бавовняна сорочка у клітинку бренду з данії cottonfield

248 грн
Опис

Функціональна якісна 100% бавовняна сорочка у клітинку бренду з Данії Cottonfield.
Сорочка в клітинку - чудова інвестиція в повсякденний гардероб! Модель прямого крою, з довгим рукавом і манжетою на ґудзиках, з функціональною застібкою на брендовані гудзики на планці. Класичний комір на гудзиках. Модель доповнена вишитим логотипом бренду на грудях. По спинці кокетка Сорочка виготовлена ​​із 100% якісної комфортної бавовни.
Така сорочка – це вдала, універсальна модель, яка підходить практично на всі випадки життя та стане незамінною річчю у сучасному чоловічому гардеробі.

Розмір L.
-довжина 74
-плечі 46
-пог 57
-пот 55
-рукав 67

Склад:
100% бавовна

Бренд чоловічого одягу Cottonfield був створений у Данії у 1986 році. Перші колекції орієнтувалися на класичний та спортивний стилі в одязі. В основі колекцій завжди лежать ідеї скандинавських традицій,вироби високої якості та функціональності.
Штани, шорти, сорочки, футболки, куртки та інший одяг Cottonfield виготовляється із сучасних матеріалів. Крій розробляється таким чином, щоб одяг добре сидів на чоловічій фігурі. Забарвлення виробів варіюється від класичних пастельних тонів до яскравих літніх принтів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари