Всі категорії
Додати товар

Продавец вещи временно заблокирован

Ідеальна бавовняна сорочка у клітинку популярного шведського бренду cos.

258 грн

розпродаж до 20 Травень

206 грн
Опис

Ідеальна бавовняна сорочка у клітинку популярного шведського бренду COS.
Брендова сорочка від COS сподобається тим, хто втомився гнатися за модою і віддає перевагу вбранням поза сезонами та трендами.
Ідеально підібрана сорочка – важлива складова чоловічого гардеробу. Універсальний візерунок в клітину ніколи не втратить своєї актуальності. Сорочка має вільний прямий силует і застібку на гудзики. Довгі рукави завершені манжетами з гудзиками. У складі тільки натуральна бавовна - комфортна і практична.
Ця лаконічна модель легко комбінується як з брюками, так і з джинсами, тому стане вам у нагоді не тільки в будні, але і у вихідні.

Розмір L.
-довжина 78
-плечі 49
-пог 58.5
-рукав 69

Склад:
100% бавовна

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?