Всі категорії
Додати товар

Яскрава картата сорочка basefield fine poplin, made in bangladesh, блискавичне надсилання ⚡🚀

розпродаж до 20 Травень

299 грн
Опис

Основу колекцій німецького бренда BASEFIELD становить повсякденний одяг casual і спортивні товари, куди входить також ще й взуття. Бренд розділив своє виробництво на виготовлення чоловічого та жіночого одягу, назвавши свій напрям діяльності «Счасовий кежуал». Одяг призначений для активних людей різного віку, він простий, легкий, зручний — для тих, хто хоче почуватися вільно з усякого погляду.
Дизайнери BASEFIELD приділяють також підвищену увагу деталям, щоб зобразити в одязі індивідуальність чоловіка або жінки, підкреслити їхню впевненість і наполегливість. Все це разом із модними тенденціями та останніми технологіями виробництва випромінює високу якість усієї продукції.
Сорочка пошита з дивовижного матеріалу поплін. Його вирізняє зносостійкість, м'якість, здатність навіть за інтенсивної експлуатації та після багаторазового прання зберігати форму та структуру поверхні (не розтягується, не утворює ковтуни). Матеріал гігроскопічний, гігієнічний і повітропроникний, крім того, він мало мнеться.
Яскрава картата сорочка Basefield. Щільний, але тонкий повітропроникний матеріал, чудовий яскравий колір, чудовий малюнок у клітинку, ґудзики з вибитою назвою бренда, щільна синя стрічка по внутрішньому периметру коміра, остання ґудзик пришита синіми нитками, а петля розташована горизонтально з такою ж синьою оверлочкою.
Комір "Баттен-даун" виготовлений як відкладний комір із різноманітними кінцями, водночас усі його кути застібаються на сорочку за допомогою ґудзиків.
Ці коміри мають назву спортивних, тому його можна використовувати в повсякденному житті на роботі та на вулиці. Багато хто може обходитися й без цього атрибута. На офіційні збори сорочки з такими комірами краще не одягати, але в тому разі, якщо одягаєте нагору джемпер або пуловер, то це ідеальний варіант. З такими комірами можна носити багато типів краваток, водночас його можна носити навіть із розстебнутим верхнім ґудзиком.
Планка із застібкою на ґудзиках. Зліва є нагрудна кишеня з малими та стильною вишивкою. Прямий силует.
Розмір вказаний L 41/42 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 64 см
Плечі 45 см
НОГ 60 см
Довжина 79 см
Склад:
100% Cotton
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари