Всі категорії
Додати товар

Високоякісна сорочка в яскраву клітинку німецького виробника елітних сорочок eterna

349 грн
Опис

Високоякісна сорочка в яскраву клітинку німецького виробника елітних сорочок Eterna.Стан нової речі, сток.
Модель класичного прямого крою, з застібкою на гудзики на традиційній планці Доповнена накладною нагрудною кишенею з вишитим логотипом бренду і застібкою на гудзик. Виконана з якісного натурального матеріалу, а саме швейцарської бавовни за технологією non iron. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, але при цьому тканина не зминається.
Така сорочка в яскраву клітинку - чудовий вибір для створення ефектних повсякденних образів. У ній ви можете піти на вечірку, у гості чи на зустріч із друзями. Сорочка чудово поєднується з джинсами та бавовняними брюками.

Розмір XL.
-комір 42
-довжина 80
-плечі 53
-пог 62
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

Eterna — один із найстаріших виробників елітних сорочок у Німеччині, торгова марка була заснована у 1863 році у Відні. Якість сорочок від бренду Eterna не викликає сумніву у модних критиків, комфорт досягає свого максимального рівня, а палітра кольору виразна і надзвичайно приємна для очей.
Сорочки та блузки для Eterna виробляються з виключно якісного матеріалу, а саме швейцарської бавовни. Використання новаторських технологій дозволило бренду Eterna перетворитися на одного з провідних виробників сорочок у світі. Одна з технологій NON-IRON була застосована брендом Eterna понад тридцять років тому. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, але при цьому тканина не змінюється. Друга інновація, ефект ANTI-SMELL, полягає у запобіганні вбирання сторонніх запахів. Таким чином Ви можете бути впевнені, що Ваша сорочка Eterna завжди буде зберігати свою свіжість!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?