Всі категорії
Додати товар

Шикарна сіра сорочка в ялинку olymp no6 six super slim, 💯 оригінал, блискавичне надсилання

299 грн
Опис

Атлетична статура буквально вимагає того, щоб ним милувалися. Якщо ви володар спортивної фігури, суперприталені чоловічі сорочки OLYMP No6 Six — вам точно підійдуть!
Колекція OLYMPNo6 суперлім створена для струнких, підтягнутих, які впевнено відчувають себе і в офісі, і на неформальній зустрічі. Втім, якщо цієї впевненості бракує, сорочка фасону Super Slim, яка ідеально сяде по фігурі та водночас не сковує її, стане вашим козирем у будь-якій ситуації та змусить повірити в себе.
Для виробництва чоловічих сорочок No6 Six використовуються якісні тканини: для класичних сорочок склад 97% бавовна, 3% еластолефін. І якщо бавовна, як основний компонент, відповідає за повітропроникні властивості одягу, її м'якість і приємну текстуру, то тканини із застосуванням нанотехнологій — за зручне, витончене прилягання без жодного дискомфорту в рухах.
Сорочки формату Super Slim суворої класики, їх можна та потрібно використовувати в офісному стилі, а також можна і на кожен день. Навіть найжорсткіший дрес-код не забороняє таку річ, якщо вона виготовлена з найякіснішого матеріалу, відповідає вимогам із забарвлення й фасону деталей, а найголовніше — ідеально йде її власникові, підкреслюючи найвигідніші сторони його фігури та його смаку. Все це — про сорочки No6 Six. А про прекрасну поєднання цих сорочок із гардеробом у стилі casual та інших сучасних напрямів і говорити не доводиться.
Розмір вказаний 40 15 3/4 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 65,5 см
Плечі 44 см
НОГ 50,5 см
Довжина 80 см
Склад:
97% Cotton 3% Elastane + 2 запасні ґудзики
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
У смужку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?