Всі категорії
Додати товар

Неймовірна віскозна сорочка в принт успішного іспанського бренду zara

439 грн
Опис

Неймовірна віскозна сорочка в принт успішного іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.
Модель з довгим рукавом, застібкою на гудзики та класичним коміром. Принадність цієї сорочки-якісна шовковиств 100% віскозна тканина в привабливий яскравий принт.
Сорочка такого типу відмінно підійде для будь-якого випадку. Ви можете одягнути її на побачення, поїздку в місто, або спонтанну зустріч з друзями. Виріб універсальний і може поєднуватися з будь-яким елементом гардеробу.
Така стильна сорочка-це гарантія зручності та актуальності модних тенденцій.

Розмір S.
-довжина 76
-плечі 47
-пог 53
-рукав 63

Склад:
100% віскоза

Zara – один із улюблених у всьому світі брендів, якому легко вдається підкорювати модний ринок, інтерпретуючи подіумні тренди в практичні, загальнодоступні образи. Ні для кого не секрет, що запорукою стильного образу служить поєднання простоти та розкоші, ймовірно, саме тому марка Zara не перестає бути фаворитом шанувальників стрітстайлу. Доступні та водночас якісні та завжди актуальні колекції Zara надають класичним дизайнерським колекціям нотку оригінальності та новизни. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції та завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари