Всі категорії
Додати товар

Високоякісна сорочка non iron виробника елітних сорочок із німеччини olymp

339 грн
Опис

Високоякісна сорочка non iron виробника елітних сорочок із Німеччини Olymp. Стан нової речі, сток.
Чоловічі сорочки Olymp відрізняються своїм сучасним стилем, увагою до деталей та високою якістю виготовлення. Модель комфортного класичного крою з довгим рукавом і застібкою на контрастні гудзики.Неймовірна тканина в дрібний принт.
Сорочка високої якості, виготовлена ​​з бавовняного матеріалу за технологією non iron. Завдяки застосуванню сучасних технологій пошиття, сорочки не втрачають привабливий зовнішній вигляд довгий час, не мнуться, не линяють, не розтягуються та не сідають після прання. Якість відповідає світовим екологічних стандартів. Тканина з бавовни ) дозволяє шкірі комфортно дихати і надає виробам максимальну гігроскопічність.
Така сорочка абсолютно підходить для бізнесу, що робить її ідеальним компаньйоном в офісі чи на ділових зустрічах.

Розмір L.
-довжина 89
- плечі 48
- пог 57
- рукав 63

Склад:
100% бавовна

Компанія OLYMP - відомий німецький виробник чоловічих сорочок та сорочок за технологією Non Iron.
Кожен чоловік у душі трохи кар'єрист і в офісі прагне виглядати бездоганно! Olymp luxor - незмінні сорочки з чистої бавовни, що не потребують прасування. Матеріал не перешкоджає диханню шкіри, абсорбує вологу. Лінія Luxor пропонує чоловікам сорочки для урочистих випадків.
Завдяки якості своєї продукції, інноваціям та компетенції в моді компанія Olymp протягом багатьох років користується колосальним успіхом. Наприклад, вона однією з перших у світі вирішила освоїти виробництво сорочок, для пошиття яких використовується довговолокнистна бавовна. Обробляється вона за технологією «non-iron», завдяки якому сорочки не потребують прасування, і зберігають бездоганний вигляд протягом усього дня.
Сорочки Olymp, виготовлені з натуральної тканини, приємні до тіла, оскільки матеріал чудово пропускає повітря та вологу, компенсуючи різницю температур. Навіть найвибагливіший покупець отримає задоволення від такого придбання

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?