Всі категорії
Додати товар

Стильна сорочка блакитного кольору в ромбик eterna modern fit made in romania, 💯 оригінал

348 грн
Опис

Eterna — один із найстаріших європейських брендів. Компанія була створена у Відні 1863 року. Її засновники — брати Хенісберг — напрочуд точно вгадали з назвою, адже в перекладі з латині Eterna означає «вічність».
Із самого початку існування торгової марки сорочки Eterna відрізнялися від інших новими рішеннями, які несантифікували використовувати німецькі дизайнери. Саме вони одними з перших використовували подвійну матерію для своїх напівжорстких комірців. Створюючи свої колекції, Eterna вже довгі роки дотримується двох основних принципів: з'єднання матеріалів найвищої якості та тонкої майстерності кравців. Завдяки цьому асортимент чоловічих сорочок Eterna унікальний і незрівнянний з іншими брендами.
Стильна сорочка блакитного кольору в ромб Eterna Modern Fit made in Romania. Завдяки прямому крою, сорочка не обмежує рухів. Ліворуч на грудях кишеня. Планка та манжети на перламутрових ґудзиках. Ціна на оф. сайті від 29999,99 грн. Тканина з натуральної бавовни гарантує комфорт. Хапай зараз, поки є в наявності! Дивись безліч інших класних речей.
Розмір вказаний 38 15 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 64 см
Плечі 45 см
НОГ 51 см
Довжина 76.5 см
Склад:
100% Cotton + 2 запасні ґудзики
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Демісезон
Матеріал:
Бавовна
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари