Всі категорії
Додати товар

Стильна меланжева сорочка з фактурної бавовни американського бренду levi's

249 грн
Опис

Стильна меланжева сорочка з фактурної бавовни американського бренду Levi's.
Сорочка з колекції екологічної моди. Широкий комір. Планка на гудзиках. Нагрудна кишеня з логотипом. Класична посадка.Виконана з якісного меланжевого деніму.Денім- щільний матеріал саржевого переплетення, що має оригінальне забарвлення.Тканина виробляється з бавовни високої якості.Денім має зносостійкість. При правильному догляді виріб може прослужити тривалий час.
Меланжева сорочка – чудовий вибір для створення ефектних повсякденних образів. У ній ви можете піти на вечірку, у гості чи на зустріч із друзями. Сорочка чудово поєднується з джинсами та бавовняними штанами .

Розмір М.
-довжина 76
-плечі 48
-пог 58

Levi's (Левіс) – американський бренд, під ім'ям якого були створені та запатентовані перші у світі джинси. Спеціалізується на виробництві чоловічого, жіночого та дитячого одягу, взуття та аксесуарів. З часу створення перших синіх джинсів у 1873 році, американський лейбл Levi's утвердив себе як найкультовіший джинсовий бренд у світі. З 2007-го випускає також мобільні телефони. Візитною карткою бренду є одяг із деніму. Сьогодні в його колекції присутні джинси різного крою та оздоблень, а також сорочки, футболки та куртки.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?