Всі категорії
Додати товар

Сорочка в синьо-білій смужку olymp no6 six super slim, оригінал, блискавичне надсилання

338 грн
Опис

Атлетична статура буквально вимагає того, щоб ним милувалися. Якщо ви володар спортивної фігури, суперприталені чоловічі сорочки OLYMP No6 Six — вам точно підійдуть!
Колекція OLYMPNo6 суперлім створена для струнких, підтягнутих, які впевнено відчувають себе і в офісі, і на неформальній зустрічі. Втім, якщо цієї впевненості бракує, сорочка фасону Super Slim, яка ідеально сяде по фігурі та водночас не сковує її, стане вашим козирем у будь-якій ситуації та змусить повірити в себе.
Для виробництва чоловічих сорочок No6 Six використовуються якісні тканини: для класичних сорочок склад 97% бавовна, 3% еластолефін. І якщо бавовна, як основний компонент, відповідає за повітропроникні властивості одягу, її м'якість і приємну текстуру, то тканини із застосуванням нанотехнологій — за зручне, витончене прилягання без жодного дискомфорту в рухах.
Сорочки формату Super Slim суворої класики, їх можна та потрібно використовувати в офісному стилі, а також можна і на кожен день. Навіть найжорсткіший дрес-код не забороняє таку річ, якщо вона виготовлена з найякіснішого матеріалу, відповідає вимогам із забарвлення й фасону деталей, а найголовніше — ідеально йде її власникові, підкреслюючи найвигідніші сторони його фігури та його смаку. Все це — про сорочки No6 Six. А про прекрасну поєднання цих сорочок із гардеробом у стилі casual та інших сучасних напрямів і говорити не доводиться.
Розмір вказаний 40 15 3/4 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 66 см
Плечі 45 см
НОГ 52 см
Довжина 79 см
Склад:
97% Cotton 3% Elastane + 2 запасні ґудзики
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Демісезон
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
У смужку

Схожі товари