Всі категорії
Додати товар

Вишукана приталена х/б сорочка з яскравим принтом nza new zealand auckland cotton stretch xl

800 грн
Опис

Коли був заснований бренд, шукали правильне поєднання елементів із природи, графіки та колірних схем. NZA New Zealand Auckland залишається вірним результатам цього процесу стилізування.
Однак NZA New Zealand Auckland вже давно перестав бути брендом, яким він був 10 років тому. Він розвивався разом зі змінами в роздрібній торгівлі. Концепція роздрібної торгівлі спочатку була орієнтована на країни Бенілюкса і відтоді довела свою ефективність.
Метою NZA New Zealand Auckland є досягнення ще більшої індивідуальності в стилі та фірмовому стилі в найближчі роки. У цьому сенсі компанія NZA New Zealand Auckland робитиме все можливе для того, щоб поліпшити якість і індивідуальність своїх продуктів. Гарні тканини, ідеальний крій, сучасні моделі та, як бонус, акцент — деталі в сорочці або штанах, які показують увагу та любов до продукту. Це ідентичність NZA New Zealand Auckland.
Ми переконані, що в найближчі роки ми можемо зробити NZA New Zealand Auckland ще кілька кроків за допомогою відповідних людей і ресурсів. Ми — зрілий бренд, який ніколи не губився свого молодого духу.
Продається чудова неформальна сорочка знакового новозеландського мультибренда NZA New Zealand Auckland. Традиційно бренд орієнтує свою продукцію на чоловіків віком від 30 до 60 років. Тобто це чудова сорочка для людини, що залишилася.
Модель виготовлена з модної останнім часом принтової тканини: дрібний графічний малюнок із насиченою колірною гамою. На білому тлі — маленькі п'ятикутники та круги в зеленому/сині домінувальних тонах + дрібні штихи (майже стилізовані листочки) червоного кольору. Склад тканини дуже гарний: 97% бавовна, 3% еластан. Матеріал м'який у міру тонкий, погано мнеться чудово тягнеться.
Сорочка приталена з врізними рукавами й акуратним відкладним комірцем. Краї комірця пристібаються до основи сорочки за допомогою потайної петельки (вона розташовується на невеликій вставці, пришитої з виворітного боку краю коміра), яка застібається на дуже маленький перламутровий ґудзик із фірмовим маркуванням бренда (вона є в "за запасці" до сорочки.
Модель застібається на великі за розміром перламутрові ґудзики з маркуванням бренда.(один є в запасці). Верхній ґудзик традиційно зроблений в основний тон тканини. Це ґудзик акцентного кольору — чашковий синьо-білий ґудзик, пришитий червоними нитками (і він є в запасці). Застібка здійснюється за допомогою планки. Вишивка NZA зліва на грудях зроблена блискучими шовковистими нитками акцентного алого кольору (в тон слабкого тону принтової гами).
Рукави вшивні з досить широкими манжетами, які самі по собі можна вважати витворами мистецтва. Для застібки використовуються ґудзики різних розмірів і кольорів (див. фото), а на лівому рукаві пришитий фірмовий лейб із зображенням прапора Нової Зеландії. Краї манжет із виворітного боку обшиті матерією контрастного кольору ( ця ж тканина використана для підшивання виворітного боку кокетки спинки (див. фото). З цієї ж тканини зроблені невеликі фігурні вставки, що завершують бічні шви моделі. (Див. фото).
Спинка сорочки з невеликою прямою кокеткою. Є глибокі виточки, що забезпечують необхідне прилягання виробу. Знизу праворуч є невеликий вертикально розташований "шильдик" бренда — NZA.
Модель із фігурним нижнім краєм, що дає змогу носити її навипуск.
Ця сорочка ще раз підтверджує, що NZA New Zealand Auckland — це великий майстер деталей. Все вироблено так витончено й бездоганно, що безкомпромісно підкреслить Ваш статус без "шкідних понтів2".
Сорочка має стан нової речі, стік. Розмір XL. Розміри за схемою: 1 - 48 см. 2 - 58 см. 3 - 66 см. 4 - 76 см. НОТ - 54 см.
Ціна аналогічних (але дещо простіше за моделі на власному сайті) 90 фунтів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Застібка:
Ґудзики
Сезон:
Літо Демісезон
Принт:
Геометричний
Матеріал:
Стретч Бавовна Шовк Еластан
Особливості крою:
Приталені

Схожі товари