Всі категорії
Додати товар

Молодіжна стильна смугаста бавовняна сорочка з коротким рукавом duck&cover пишнобритання xl

325 грн
Опис

Компанія, з якою ми сьогодні хочемо вас познайомити — це дуже популярна англійська фірма, яка належить до списку досить відомих і вельми шанованих виробників Британії. Виробництво з логотипом від Duck&Cover було засноване в минулому деревію й до наших днів зберегло вірність своїм традиціям.
Роботи британських дизайнерів, які співпрацюють з компанією Duck&Cover вибирають тисячі представників сильної половини людства в усьому світі. Цей одяг захоплює своєю стриманістю й елегантністю, у ньому відчувається креативне мислення творців, чим він і приваблює до себе чоловіків, які мають своє власне, унікальне відчуття стилю.
Упродовж ось уже декількох століть англійська мода вважається найтоншою. Фахівці, які працюють на британське виробництво Duck And Cover, повністю підтверджують це твердження, виставляючи на суд модних критиків і своїх шанувальників різноманітні колекції вишуканого одягу, призначеного для повсякденного носіння. Одяг від Duck&Cover — це гідне придбання, яке займе почесне місце в гардеробі стильного та модного чоловіка.
Компанія Duck&Cover орієнтується на сучасну молодість. Офіційно, роботи бренда адресовані молодим людям від двадцяти одного до тридцяти років, але фактично моделі цієї марки купують як просунуті тінейджери, так і чоловіки старшого покоління (середній вік і старше).
Основою кожної колекції від Duck&Cover, звичайно ж, є незмінна, вічна класика, що не замерзає. Про оригінальність англійських дизайнерів так і «кричат» еклектичні моделі.
Досить важливим чинником під час створення одягу від Duck&Cover залишається комфорт. Більшість сучасних чоловіків воліють одягатися в такий спосіб, щоб загальна концепція створеного ними іміджу не створювала відчутних незручностей. Нестрогий стиль casual від британських фахівців прекрасно задовольняє цю критерії користувачів. Основа задоволення від носіння улюблених предметів гардероба — це традиційні фасони.
Цю фірму вибирають чоловіки, які цінують чудову можливість справити незабутнє враження на оточення. Можливість елегантно підкреслити свою власну оригінальність, скориставшись найвдалішими класичними рішеннями — ось той самий незвичайний концепт, що ставблаготною реальністю завдяки одягу від Duck&Cover
Напрямок британського торгового підприємства Duck&Cover: якість, стиль, класика, зручність, комфорт, елегантність, доступність.
Продається стильна молодіжна бавовняна сорочка з коротким рукавом дуже відомого британського мультибренда для чоловіків Duck And Cover.
Модель виконана у спортивному або навколоспортивному стилі. Виготовлена з м'якої в міру щільної бавовняної тканини у вузьку буряково-білу вертикальну смужку. Це виріб із невеликим відкладним коміром, застібкою на планку за допомогою маленьких об'ємних ґудзиків контрастного темно-синього кольору. Причому ці ґудзики пришиті на спеціальній тасьмі молочного кольору. На грудях розміщуються досить великі асиметричні накладні кишені. Кишеня зліва на грудях подвійна. Верхня кишеня трохи менша від нижньої. Він застібається на невелику контрастну ґудзик, яка пришита на нижній кишені. На внутрішньому верхньому кутку спідньої кишені пришитий маленький тканий лейб бренда. А ще одна, дуже маленька врізна кишенька розташовується над цією подвійною кишенею.
Модель із невеликою кокеткою спереду (вона декоративно відстрочена широкими стібками шовковистими нитками контрастного темно-синього кольору) і пряма кокетка ззаду. У верхній частині кокетки (по центру) пришитий фігурний тканий лейб бренда із зображенням його логотипа.
Нижній край сорочки фігурний. У зоні бічних швів пришиті вставки з м'якої бавовняної тканини молочного кольору з принтом у формі ластівок ( аналогічною тканиною підшита виворітна сторона кокетки)
Рукави врізні, короткі, закінчуються відстроченим закотом.
Усі деталі сорочки відстрочені численними швами шовковистими нитками як темно-синього, так і насиченого жовтого кольору.
Модель у дуже відмінному стані. Розмір XL. Розміри за схемою: 1 - 48 см. 2 - 58 см. 3 - 23 см. 4 - 74 см НОТ - 55

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Застібка:
Ґудзики
Сезон:
Принт:
Стиль:
Повсякденний Класичний Спортивний
Матеріал:
Мереживо Бавовна Шовк

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?