Всі категорії
Додати товар

Сорочка в дрібну сіру смужку єгипетська бавовна'marc o'polo' 54-56р

300 грн
Опис

Сорочка в чудовому стані. Тканина тонка, щільного плетіння, міцна з єгипетської бавовни. Забарвлення в дуже тонку густу біло-сіру смужку, видалі сприймається просто світло-сірою. Фасон приталений, на грудях кишенька з вишитим логотипом, низ напівкругом, зашивні шви, білі ластовиці, товсті ґудзики під перламутр, пришиті вручну.

На оф сайті подібні стоять ~90'я.

Склад: 100% єгипетська бавовна

Мерки (на бирці XXL по сітці бренда для ОГ 113-119 см):

плечі 51 см
НОГ 66 см
ПОТ 60 см
низ 60 см
рукав 68 см
довжина 80 см

Компанія Marc O'Polo була заснована 1967 року в столиці Швеції — місті Стокгольмі, а пізніше перебралася в Німеччину. Метою нової марки було створення одягу простим, зручним, але водночас буде дуже стильним. Одяг, який підлаштовуватиметься під власника, і підкреслюватиме його індивідуальність.
Сьогодні це один із провідних виробників повсякденного одягу преміумкласу — компанія входить у двадцятку найкращих лейблів у своєму сегменті ринку.

«Використовувати натуральні матеріали: бавовна, шерсть, льон, шовк. Тому що тільки натуральні матеріали здатні надати нашому одягу той зовнішній вигляд, який ми хочемо! Ми використовуємо синтетику, тільки якщо в цьому є потреба»
— так звучала головна ідея творців лейбла.

Ще однією особливістю марки крім використання натуральних матеріалів стало активне використання різних інновацій.
Одяг цієї марки сьогодні вибирають мільйони людей, які хочуть щодня мати розкішний вигляд, водночас люблять якість і не прагнуть потрапити під диктат моди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари