Всі категорії
Додати товар

Класична бавовняна сорочка у смужку французького бренду david jones

289 грн
Опис

Класична бавовняна сорочка у смужку французького бренду David Jones, regular fit.
Модель прямого крою, з відкладним коміром, застібкою на брендовані гудзики та закругленим низом.Доповнена нагрудною кишенею з застібкою на гудзик. Виконана з натуральної бавовняної тканини, неймовірно комфортна в носінні, приємна на дотик, практична і легка у догляді. Сорочка сідає ідеально по фігурі, підкреслює її переваги і не сковує рухів. Принт у смужку надає їй виразного та ошатного вигляду.
Сорочка в смужку - чудовий вибір для створення ефектних повсякденних образів.

Розмір ХL.
-довжина 78
-плечі 49
-пог 62
-пот 60

Склад:
100% бавовна

Компанія David Jones заснована у 1987 році у Франції. На сьогоднішній день продукція успішно продається у більш ніж 30 країнах світу, а виробничі потужності знаходяться у Китаї та Гонконгу. Великий асортимент і суворе дотримання сучасної моди – основа політики бренду.
Компанія регулярно проводить виставки та презентації власної продукції, кількість представлених загальним оглядом моделей становить приблизно 900 одиниць, а площа демонстраційного залу – близько 800 кв. метрів. Нові колекції з'являються двічі на рік — навесні та восени.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку

Схожі товари