Всі категорії
Додати товар

Виняткової якості бавовняна сорочка у клітинку відомого англійського бренду marks & spencer

228 грн
Опис

Виняткової якості бавовняна сорочка у клітинку відомого англійського бренду Marks & Spencer.
Практична сорочка класичного крою, оформлена актуальним принтом у клітинку. Модель із застібкою на гудзики, короткими рукавами та класичним коміром. Доповнена накладною нагрудною кишенею.Виготовлена ​​з комфортної натуральної 100% бавовняної тканини. Головний критерій такої сорочки - це гарна якість та бездоганна посадка. Чудовий повсякденний варіант.

Розмір XL.
-довжина 75
-плечі 51
-пог 61

Склад:
100% бавовна

Marks & Spencer бренд номер один у Великій Британії та у всьому світі, по-своєму унікальний і практично не має аналогів. Одяг Marks & Spencer це, безумовно, висока англійська якість, пріоритетна для людей, які прагнуть практичності, зручності та комфорту, вишуканий, стильний, елегантний. Варто відзначити високу якість одягу Marks & Spencer, рівні та акуратні шви.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари