Всі категорії
Додати товар

Класична бавовняна сорочка люксового італійського бренду giorgio armani

296 грн
Опис

Класична бавовняна сорочка люксового італійського бренду Giorgio Armani.
Сорочка з відкладним класичним коміром та коротким рукавом. Застібається виріб на гудзики, що розташовані по всій довжині на традиційній планці. Сорочка доповнена нагрудною кишенею.Виріб виконаний з натуральної бавовни, завдяки чому Ви почуватиметеся комфортно та зручно. Тканина приємна до тіла, не викликає алергії та майже не зминається.
Ви зможете поєднувати сорочку з джинсами чи брюками. Таке вбрання підійде для роботи в офісі, зустрічі з друзями чи вечірки. Доповнять образ якісне взуття та аксесуари, наприклад, годинник чи сонцезахисні окуляри.

Розмір 4XL.
-довжина 87
- плечі 54
- пог 80
-рукав 30

Склад:
100% бавовна

Люксовий бренд Giorgio Armani, що належить його засновнику та дизайнеру Джорджіо Армані, заслужив широке визнання в індустрії моди. Giorgio Armani став не лише одним із найшанованіших і найвідоміших брендів в індустрії моди та розкоші, але й однією з найдорожчих модних компаній у світі, вартість якої перевищує 3,3 мільярда доларів. Але вся ця величезна імперія з'явилася у його творця досить пізно, коли вже виповнилося 40 років.
Будучи дизайнером, Армані створював одяг із власним почуттям естетики, краси та розкоші, що допомогло йому залучити еліту суспільства. Giorgio Armani побудований на трьох китах: клас, якість та ексклюзивність. Він охоплює всі модні ніші, включаючи одяг, купальники, аксесуари, парфумерію, косметику, годинник, окуляри, сумки та взуття для чоловіків, жінок та дітей.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 48/4XL/56
  • 50/5XL/58
  • 52/6XL/60
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари