Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вишиванка чоловіча “дві стихії” блакитно-сіра

2800 грн
Опис

Сорочка «Дві стихії» стилізована чоловіча вишиванка зі старовинними орнаментами. Пошита з білої лляної тканини та оздоблена блакитно-сірою вишивкою. М’яке поєднання нейтрального сірого кольору з ніжним блакитним підкреслює красу людини.

Синій (блакитний) вказує на прагнення до нескінченності , чистоти. Він символізує водну стихію, відповідає за духовний розвиток людини, несе відчуття миру, ніжності ,свіжості. Темно-сірий – це колір гармонії, рівноваги, спокою.

Символіка вишивки :

Орнамент включає в себе елемент-трикутник, який в українських віруваннях є символом поєднання трьох світів- невидимого (підземного), небесного і духовного. Це- три стихії : вода, вогонь та повітря. Трикутники ,що дотикаються вершинами, нагадуючи пісочний годинник, символізують Світ і Антисвіт, а лінія між ними –дзеркало в якому вони відображаються. Кривульки ,спіралі –символізують безкінечність ,циклічність життя.

Деталі: прямий крій, комір-стійка , зав’язки – китиці на горловині .

Техніка вишивки – французький хрестик.

Склад : тканина –льон, нитки – віскоза.

Особливості : делікатне прання при температурі не більше 30 С.

Вишиванка ідеально підходить і під класичні брюки, і під джинси. Завдяки натуральній тканині вона приємна до тіла та комфортна. Вона стане справжнім оберегом, наповнить енергією та позитивним настроєм.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Матеріал: Льон
Фасон рукава: Довгий

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
etnomoda
etnomoda
Чернігів
65% виконаних замовлень
Був