Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вишиванка чоловіча грім срібна

2800 грн
Опис

Сучасні українці – нащадки сміливих і мужніх козаків, що захищали честь свого народу і боронили рідну землю від лихого ока й меча загарбників. В кожному молодикові і досвідченому чоловікові живе козак, що любить свою Батьківщину і пишається своїм корінням. Відчуваєте, що все це про вас чи про вашого коханого? Тоді зверніть увагу на вишивану сорочку «Грім», прикрашену автентичною вишивкою, коріння якої йдуть з XVII сторіччя.

Виконана сріблястими нитками по унікальній старовинній техніці, ця вишивка рясніє квітами та іншими рослинними елементами. Цей орнамент є характерним не тільки для зазначених вище часів, а й для класичної української вишиванки. Він традиційно символізує розквіт, здоров’я, молодість, плодючість, достаток. Переплетені між собою квіти з зеленню і гілочками символізують неперервність роду, довге життя, міцну, велику і багату родину.

Вишивці козацької старшини притаманне використання дорогих матеріалів, зокрема ниток, серед яких сухозлітка (срібна або золота нитка). Звісно, для таких вишиванок обирались кращі тканини, а створювалися вони для заможних козаків, які в той період могли дозволити собі розкішні шати.

Сорочка з витонченою вишивкою, ретельно виконаною нашими майстринями, прикрасить образ справжнього чоловіка. Вишивка розташована на нагрудді, манжетах рукавів і коміру. Світлі тони підкреслюють душевну чистоту, святковий настрій, відкритість і готовність чоловіка до нового щасливого життя.

Вишита сріблястими нитками сорочка «Грім» – прекрасне доповнення вашого свята: весілля, дня народження, світського заходу чи просто хорошого дня. Вона ідеально поєднується з класичними брюками і джинсами, прямими чи завуженими.

В цій вишиванці вам гарантовано буде легко і зручно, що зумовлено високоякісним льоном, з якого вона виготовлена. Прямий крій не сковує рухи, що також робить виріб бездоганно зручним і підходящим до будь-якого типу фігури. Так, ця модель личить кожному чоловіку – вона змінює його вигляд і настрій на краще та наче огортає аурою свята і позитиву.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Матеріал: Льон
Фасон рукава: Довгий

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
etnomoda
etnomoda
Чернігів
64% виконаних замовлень
Був