Всі категорії
Додати товар

Щільні картаті змішані штани sisley франція 48 р.

300 грн
Опис

Бренд Sisley був заснований 1968 року Юбером д'Орнано (Hubert d'Ornano в Парижі, Френція. Sisley замислювався як невеликий сімейний бізнес, який поступово виріс і перетворився на найбільшого гравця у світі моди. У перші роки під брендом Sisley створювався тільки одяг із джинси, який тоді був на піку популярності. Наприклад, GAP теж починав свою історію з джинсів. Перша колекція Sisley вийшла під назвою «Denim» і відразу здобула вірних шанувальників серед модної молоді, адже дизайн і ідеї речей від Sisley відповідали останнім трендам у моді.
Історія розвитку французького бренда кардинально змінилася 1974 року, коли компанія Sisley була куплена гігантом модної індустрії — Benetton Group. Після поглинання практично відразу ж бренд Sisley набув широкої популярності. Це стало можливим після зміни іміджу бренда й активної рекламної кампанії, які забезпечили новий власник. До 1985 року Sisley повністю розташовувався під покровителем Benetton Group, проте потім французький бренд почав власний, окремий від Benetton, розвиток.
1996 року в Sisley стався новий виток у розвитку та пов'язано це було зі зміною логотипа компанії. Спочатку Sisley користувався розкішною золотистою емблемою на темно-червоному тлі, яка вже стала впізнаваною в усьому світі. Нова емблема стала простішою й елегантнішою; логотип складається з простого білого напису на чорному тлі. Зміна логотипу викликала за собою й неминучу зміну іміджу компанії. Треба зазначити, що така зміна відповідала новим тенденціям в оформленні бренда та зміни в компанії Sisley були тільки позитивні.
Сьогодні бренд Sisley — це модний бренд, що активно розвивається, який кожен сезон випускає кілька колекцій жіночого та чоловічого одягу. Колекції наповнені різноманітними предметами гардероба від ділового стилю до повсякденного та спортивного. Кілька років тому була запущена лінія з виробництва спідньої білизни марки Sisley, яка, як і інші товари, вирізняється високою якістю.
Продаються неформальні щільні змішані штани французького мультибренда Sisley. Штани високі стегон, вільні в стегнах і звужуються донизу. Штанини прямі, досить вузькі. Штани виготовлені зі щільної досить м'якої змішаної тканини в неясно виражену карту. Склад матеріалу: 60% поліестер, 21% вовна (плана), 17% віскоза, 2% еластан. Штани стилізовані під неформальні джинси.
Штани застібаються на фірмові металеві ґудзики-болти із зображенням назви бренда. Бічні кишені — врізні, округлі, з фірмовими металевими заклепками в кутах. На внутрішньому боці правої врізної кишені пришитий невелика накладна кишенька (за аналогією з джинсами) оригінальної фігурної форми.
Ззаду штани на невеликій відстроченій кокетці. Задні кишені суто брючного типу: врізні. У центрі на поясі розташовується оригінальна петелька у формі літери Х.
Штанини прямі, рівні на всій довжині.
Штани в чудовому стані. Розмір — 48 або 32. Розміри за схемою: 1 - 44 см. 2 - 32 см. 3 - 28 см. 4 - 101 см. 5 - 20 см. 6 - 52 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Сірий
Розмір:
  • 33/L/48
Матеріал:
Віскоза Поліестер Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
У клітинку

Схожі товари