Всі категорії
Додати товар

Італійські чоловічі брюки briglia 1949

3999 грн
Опис

Briglia 1949 - це бренд штанів, який переосмислює всі моменти використання активного чоловіка, який любить одягатися в стилі «casual» у сучасному та оновленому ключі. У багатьох пропозиціях найблагородніші тканини чергуються і поєднуються.
Briglia 1949 - це стиль сучасного джентльмена, який йде завжди в ногу з часом, який ретельно вибирає матеріали, який любить вишукані та оригінальні деталі, хто знає, чого він хоче, і не боїться наважитися на оригінальні речі. Колекції одягу Briglia 1949 демонструють історію людини, яка є господарем своєї долі.

До вашої уваги розкішні італійські брюки Briglia 1949. Брюки, які повністю відповідають цінностям, стандартам якості та крою компанії. Made in Italy.
Easy Fit - вільний крій, щоб ніщо не сковувало твої рухи, при тому мають легку завуженість. Дана модель має злегка завищену посадку. Довжина брюк потребує корегування в ательє під індивідуальні вподобання та мірки.
Високоякісні, стильні та приємні на дотик. Мають дуже гарний та універсальний зелений колір ( в реальності трішечки світліший, ніж на фото). Зручні, комфортні та мають бездоганний вигляд.

✅ Склад: 98% бавовна / 2% еластан
🍃 З біркою

👕 Розмір W 33 / L 32
📌 напів-обхват пояса 42,5
📌 напів-обхват стегон 53
📌 довжина орієнтовна 106
📌 напів-обхват штанини знизу 18,5

🤝 Повернення / обмін протягом 2 діб з дня отримання товару
⚠️ Перед замовленням звіряйте виміри
🚚 Відправка товару здійснюється Новою Поштою
💸 Повна оплата на картку або післяплату за частковою передоплатою

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 33/L/48
  • 32/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
brstocker
Brand__Stocker
Київ
66% виконаних замовлень
Була

Схожі товари