Всі категорії
Додати товар

Нові штани-чиноси хакі вельветові w30'reiss'

2000 грн
Опис

Штани нові в ідеальному стані, але без картонної бирки. Тканина середня, колір світлий хакі оливкового відтінку з дротом. Застібка — блискавка, з боків на поясі ремінці-застібки для оптимальної фіксації, ґудзики — рогові. Виняткова якість крою!

На офіційному сайті ціна цієї моделі 175 м

Склад: 100% бавовна.

Мерки:
полупояс - 40см
НОС — 49 см
посадка — 26/39 см
довжина — 96/74 см
штанина - 31/19см

Reiss — це одна з найстильніших, найелегантніших і якісних англійських марок преміального сегмента, заснована в 1971 році Девідом Рейсом (David Reiss), спочатку спеціалізувалася на виробництві та продажу чоловічих костюмів. Філософія Reiss ґрунтується на створенні та просуванні модного чоловічого та жіночого одягу, а також аксесуарів. Секрет популярності Reiss криється в гармонійному поєднанні унікального дизайну та класики — одяг Reiss з однаковим успіхом можна надіти й на вечірку в модному клубі, і на офіційне свято. Будь-який предмет гардероба дивовижним способом поєднують ультраактуальні тренди й елегантність і мають водночас не химерний вигляд, а вишуканий вигляд. Заслуги Reiss у світі моди не залишилися непоміченими — 2003 року бренд завоював премію "Ретейлер року".

Reiss не належить до категорії брендів із віковою історією — серед таких "монстрів", як Burberry або Paul Smith, він здається зовсім юним. Однак несерезький для fashion-індустрії вік не заважає Reiss мати шанувальників серед членів королівської родини. Однією з численних шанувальниць торгової марки є герцогиня Кембринська Кейт Мідлтон. Особливу популярність Reiss отримав після того, як Кейт Мідлтон вибрала елегантне бежеве плаття від Reiss для офіційного приймання з Президентом США та його партнеркою. Кетрін мала такий витончений та чарівний вигляд, що наступного дня у всіх магазинах Reiss спостерігалися нескінченний потік покупців. Дивовижно, але всього за місяць було продано 245 000 платтів бежевого кольору Reiss Shola.
Сподіваємося і Ви з гордістю говоритимете, що одягаєтеся там само, де робить покупки Кейт Міддлтон. А молоду Magly Кембриджську, якщо ви пам'ятаєте, все частіше називають новою британською іконою стилю.

На сьогодні Reiss — це міжнародна модна торгова марка, що заслужила статус одного з найстильніших сучасних британських брендів зі 160 магазинами в усьому світі.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Сірий
Розмір:
  • 30/S/44
  • 31/M/44
Матеріал:
Вельвет Бавовна
Сезон:
Осінь Весна Демісезон
Модель:
Чінос
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
97% виконаних замовлень
Був

Схожі товари