Всі категорії
Додати товар

Легкі літні сірі картаті бавовняні штани bellerose бельгія 46 р.

375 грн
Опис

Бренд народився в Бельгії 1989 року. Які були цілі бренда? Надихайте на створення власного індивідуального образу, не диктуючи правильних правил. Це лайфстайл-компанію, а це означає, що одяг — не єдине, що там можна знайти. Bellerose пропонує взуття, спідню білизну, прикраси, аксесуари, від шкарпеток до сумок, а також предмети інтер'єру. У Miss Lemonade ви можете знайти пропонування одягу для підлітків від Bellerose.
У бельгійських колекціях бренда немає місця нестачі. Особливу увагу дизайнери приділяють тканинам, обраним для одягу Bellerose. Якість тканин так само важлива, як і їхній новаторський характер. Бренд натхненний одягом у вінтажному стилі, але вони також стежать за новинками та інноваціями в моді. Важливу роль відіграє й увага до деталей. Деталі, на думку дизайнерів, говорять про стиль і можуть змусити закохатися в конкретний предмет. Оригінальна облямівка, контрастна підкладка або вишитий у не такий очевидному місці логотип — це ті елементи, які роблять бренд Bellerose чимось особливим. Безпечність — це те, чим славиться бренд Bellerose, навіть якщо в кожній колекції є увага до кожної деталі. Найвища якість — так, але досконалість нудно. Дизайнери Bellerose грають зі стилями, змішуючи у виробах серйозні натхнення. Вони спонукають нас ставитися до моди категорично та не боятися еклектики. Зрештою, вони родом із Брюсселя — міста різноманітності та творчості. Як вони самі кажуть, це відіграє величезну роль у їхньому дизайні. У стилі Bellerose головне — це пристрасть, автентичність і майстерність, і чим привабливіша, тим краще.
Продаються легкі літні штани креативного бельгійського молодіжного бренда одягу Bellerose. Це досить вузькі штани стандартної посадки. Виріб виготовлений із якісного легкого змішаного матеріалу: 98% бавовна, 2% еластан. Колір сірий у неясно виражену клітині. Модель застібається на потайний ґудзик, основний відкритий ґудзик і фірмову ykk металеву блискавку. З боків - дуже глибокі похилі врізні кишені.
Ззаду в центрі пояса є глибокий розріз. Задні кишені глибокі врізні. Права кишеня застібається на невеликий ґудзик. А ліва кишеня — без застібки.
Штанини вільні в зоні стегон звужуються донизу.
Штани в відмінному стані. Розмір 46. Розміри за схемою: 1 - 46 см. 2 - 27 см. 3 - 35 см. 4 - 106 см. 5 - 18 см. 6 - 60 см. Глибина посадки ззаду - 42 см. Довжина крокового шва - 82,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У клітинку

Схожі товари