Всі категорії
Додати товар

Утеплені формальні змішані штани сталевого кольору canda c&a голландія 41 р.

435 грн
Опис

Історія цієї міжнародної мережі роздрібних магазинів одягу почалася ще 1841 року в нідерландському місті Снек (Sneek, Netherlands). Свій перший магазин вихідці з Німеччини, брати Клеменс і Август Брендикмейєр (Clemens and August Brenninkmeijer) назвали за першими буквами своїх імен — C&A (праворуч з'явиться ця назва пізніше — у 1861 році). Успіх не змусив себе довго чекати, магазин виявився дуже привабливим для покупців, оскільки асортимент пропонованого там одягу був досить великий і різноманітний. Поступово починають відкриватися й інші точки на всій території Нідерландів. У 1911 відкривається перший магазин у Німеччині, а в 1922 у Великобританії (тут компанія протрималася до 2000 року). Подальше завоювання Європи продовжиться вже після світових воєн, які компанія переживатиме з великими труднощами. Так, після закінчення Другої світової тривалий час ні про яке розширення ніхто й не пом'якшував — тривало воно лише 1963 року, коли почали з'являтися магазини в Бельгії.На сьогодні кількість магазинів C&A обчислюється вже тисячами, а розташовані вони в десятках країн (зокрема в Європі). Основними конкурентами C&A є H&M, Zara, Topshop і Vroom&Dressman (V&D). Штаб-квартира C&A є в Німеччині, у Дюссельдорфі, куди її перенесли 1950 року. Компанії належать відомі бренди, як-от Westbury, Yessica, Yessica Pure, Canda, Clockhouse, Your Sixth Sense та деякі інші. Сімейство Бренінгмейєр і далі володіє C&A, бувши найбагатшими людьми в Нідерландах. Втім, проживають вони у Швейцарії, детів менше.
Продаються чудові формальні штани знаменитого голландського мультибренда C&A. Це модель вільних утеплених штанів на м'якій х/б підкладці. Штани високої посадки з вільними, що дещо звужуються донизу холошами, які закінчуються невеликими закотами. Виріб виготовлений із м'якої щільної змішаної тканини сталевого кольору. Склад тканини: 65% поліестер, 35% бавовна. Штани застібаються на потайний металевий гачок, акуратний ґудзик у тон тканини та делікатну фірмову блискавку ykk темно-сірого кольору. Під поясом з обох боків закладені по 2 складки для зручності посадки. З боків - дуже глибокі практично вертикальні врізні кишені. Справа, під поясом міститься дуже маленька потайна врізна кишенька.
Ззаду, з правого боку, розміщена невелика врізна кишенька, яка застібається на ґудзик.
Штанини вільні в зоні стегон, дещо звужуються донизу. Холоші в нижній частині закінчуються невеликим закотом.
Модель — зимовий варіант штанів. З виворітного боку вони мають підкладку, виготовлену з дуже м'якої флісової 100% бавовни темно-синього кольору.
Штани нові. Це модель на великого, дуже високого чоловіка. Розмір реально 41. Розміри за схемою: 1 - 52 см. 2 - 36 см. 3 - 42 см. 4 - 114 см. 5 - 25 см. 6 - 70 см. Глибина посадки ззаду - 46 см. Довжина крокового шва - 83 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/XXL/56
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари