Всі категорії
Додати товар
Опис

Відправимо після передоплати ( щоб ви прийшли)
Безпечна доставка ( вітається )

Камера засвічує!
Штани темного кольору

Розмір М ( Звірте заміри! )
Талія 38-47 резинка ( розтягується) + ремінь
Від пояса до підлоги 104
Низ 22

Опис

Штани Octane Winstopper Trouser – це оптимальне рішення для активного яхтингу, яхтингу у відкритому морі, в екстремальних умовах, ідеально підходять для людини, що активно займається вітрильним спортом. Одяг лінії виготовлений за унікальною технологією Gore-Tex Pro Shell Windstopper , продукція яка відрізняється абсолютним захистом від вітру та води, з високою повітропроникністю. Бі-компонентні технології забезпечують максимальну еластичність тканини, вільне та комфортне пересування по яхті, що потрібно для продуктивності у широкому спектрі діяльності та погодних умов. Штани оснащені водонепроникними бічними кишенями, швидким доступом до водонепроникної кишені на нозі, 25 мм нейлоновими лямками ременя з пряжкою, що швидко звільняється, ущільненнями для сидіння і на колінах, петлею, що регулює ширину штанини.

особливості:

Extreme Breathability
Тканина з надзвичайно високим складом, що дихає, зменшує внутрішнє конденсування вологи і зберігає сухість і комфорт на довго. Тканина пропускає як вологу, і випаровування.

Ergonomic Design
Дизайн штанів виготовлений з урахуванням форм Вашого тіла, не соромлячи, таким чином, Ваші рухи та збільшуючи комфорт.

Super DWR
Тканина покрита спеціальним суперстійким водовідштовхувальним шаром, який запобігає попаданню води зовні, зберігаючи тим самим ваш комфорт та сухість одягу.

Reinforcement
Штани мають спеціальну укріплену тканину в місцях, які найбільш схильні до зносу.

Water Resistant
Брюки водостійкі.

Unlined
Штани не мають подвійної підкладки, що значно полегшує вагу одягу, що скорочує період висихання тканини.

High Stretch
Штани виготовлені з тканин з високою еластичністю, що забезпечить повну свободу рухів.

Область застосування: яхтинг у дощову та вітряну погоду (водні прогулянки та походи, водний туризм, експедиції, сплави).

Догляд: щадне чищення з використанням вуглеводню, хлорного етилену, монофлоттрихлорметану, сушити при низькій температурі, прасувати при низькій температурі (до 110 С), щадне прання в теплій воді (до 40 С), не піддавати сильної механічної обробки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 33/L/48
  • 34/L/50
  • 36/XL/50
Сезон:
Літо

Схожі товари