Всі категорії
Додати товар

Трекінгові штани jack wolfskin

855 грн -15% 727 грн
Опис

Ергономічно профільовані коліна

Штани створювалися з думкою про комфорт туриста. У конструкції використовуються ергономічно профільовані коліна для забезпечення свободи рухів, щоб не обмежувати користувача під час діяльності.

Свобода рухів

Спортивний одяг повинен бути, перш за все, зручним. Ця модель штанів, завдяки ретельно розробленому крою та підбору відповідних матеріалів, забезпечує необмежену свободу рухів під час використання.

Повітропроникність

Матеріал, з якого виготовлені штани, характеризується оптимальною повітропроникністю, а це означає, що волога ефективно відводиться, залишаючи штани сухими та комфортними, навіть під час тривалої активності.

Захист від вітру

Тканина, з якої виготовлені ці штани, була ретельно відібрана, щоб гарантувати захист від несприятливих погодних умов. Ця модель забезпечує повний захист від вітру, що дозволяє здійснювати походи у будь-яких погодних умовах.

Еластичність

Штани виготовлені з еластичної тканини, яка адаптується до форми тіла, не сковуючи рухів, що забезпечує комфортний трекінг незалежно від місцевості, по якій Ви рухаєтеся.

Гідрофобність

Більшість трекінгових штанів виготовляються з урахуванням захисту від несприятливих погодних умов. У цій моделі ми подбали про те, щоб вони захищали від води. Тканина має гідрофобні властивості, тобто ефективно відштовхує молекули води.

Швидковисихаючий матеріал

Використання правильних волокон для створення штанів зробило їх ідеальними для тривалих туристичних походів, адже матеріал швидко сохне, а це забезпечує необхідний комфорт.

Стан ідеальний 10 з 10

Питання в ПП

Всім миру ✌🏼🇺🇦

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Чорний
Розмір:
  • 32/M/46
  • 33/L/48
  • 34/L/50
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
bagaaaaa
Baga store
Полтава
67% виконаних замовлень
Був

Схожі товари