Всі категорії
Додати товар

Стильні фірмові формальні штани сталевого кольору zara man запалення 32 r.

380 грн
Опис

Іспанський бренд «Зара» відомий як великий виробник чоловічого, жіночого та дитячого одягу. А почалася історія цієї без перебільшення відомої в усьому світі марки далекого 1975 року, коли був відкритий перший магазин «Зара». Хоча, ні, почалося все набагато раніше та, як зазвичай, випадково.
Якось увечері молодий підмайстерня одного з популярних модельєрів у портовому містечку Ла-Корунья Амансіо Ортега прогулювався зі своєю подругою Розавією.
Закохана парочка побачила в одній із вітрин розкішний шовковий пеньюар, купити який для Розалії в молодого портного не було жодної можливості. Але Ортега запам'ятав модель і за лічені дні створив схожу. Це наштовхнуло його на думку про створення власного ательє пошиття вишуканої, але водночас недорого спідньої білизни, що й було реалізовано.
Незабаром уся Ла-Корунья знала про молодий дизайнер, потім слава почалася і за межі міста, Амансіо почав приймати гуртові замовлення. Але 1975 року німецький замовник видав велике замовлення, у яке Ортега вклала всі вільні засоби. Заради порятунку бізнесу подружжя вирішує продавати одяг самостійно. Ось так і з'явився перший магазин «Зара» на одній із центральних вулиць Ла-Корунья 15-го травня 1975 року.
До речі, спочатку Амасіо хотів назвати свою дитину «Зорба», на ім'я улюбленого героя з фільму «Грек Зорба» у виконанні Ентоні Куіна. Але виникли проблеми з реєстрацією і майстер зупинив свій вибір на ім'я «Зара». Марка швидко стала успішною на батьківщині, але довго не могла вийти на міжнародний ринок.
Зараз бренд Зара має 1600 магазинів, розташованих у 77 країнах. Водночас компанія зовсім не витрачається на рекламу. За словами представників Зара, найкраща реклама їхнього бренда — скромні чорні пакети зі скромним лого в руках покупців у всьому світі
Продаються фірмові штани іспанського мультибренда Zara. Вільні в зоні стегон, звужуються донизу, штани виготовлені з помірно щільної м'якої тканини сталевого кольору. Склад матеріалу: 69% поліестер, 29% віскоза, 2% еластан. Такий комфортний склад матеріалу дає змогу легко не тільки надягати та знімати виріб і з максимальним комфортом носити штани. не побоюючись, що вони впиватимуться Вам у талію й стегна, і водночас дуже м'які теплі до тіла. Модель високої посадки. Застібаються на чорний фірмовий ґудзик, потайний ґудзик (підтримувальна планка для застібки) і делікатну блискавку. З боків - дуже глибокі похилі врізні кишені.
Задні кишені також врізні, глибокі.
Штанини вільні в зоні стегон, що звужуються донизу. У нижній частині штанин невеликі фірмові закоти.
Штани в відмінному стані. Розмір — 32. Розміри за схемою: 1 - 43 см. 2 - 25 см. 3 - 33,5 см. 4 - 98 см. 5 - 16 см. 6 - 55 см. Глибина посадки ззаду - 41 см. Довжина крокового шва - 74 см.
Модель виготовлена в Туреччині.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари