Всі категорії
Додати товар

Фірмові вузькі штани — карго камуфляжного забарвлення superdry англія 29/34 р.

375 грн
Опис

Бренд SuperDry з'явився 2003 року. Саме тоді дизайнери Джуліан Дарккентон і Джеймс Холдервартираolи Токіо та надихнулися його міською культурою. Повернення додому до Англії дизайнери вирішили створити ультрасучасний одяг, який би поєднував у собі неповторний токий стиль, американський вінтаж і неперевершену англійську якість.
За короткий час Superdry став культовим брендом, а компанія перетворилася на одного з найшвидкісніших міжнародних постачальників модних виробів. Незабаром бренд SuperDry знайшов справді світову славу і має популярність у Девіда Бекхема, Ді Капріо, Кейт Вінслет, Бена Стелера й Бредлі Купера. Це ще раз підтверджує, що моделі «Superdry» стали гідною альтернативою популярним американським маркам одягу «Abercrombie&Fitch» і «Hollister», що працює в тому ж стилі повсякденної розкоші (Casual Luxury). На думку експертів фешн-моди, вироби «Superdry» вирізняються найкращою якістю, стриманішим стилем і різноманітністю.
Сьогодні SuperDry — це повсякденний одяг у стилі casual, який підійде для будь-якої ситуації. Продукцію бренда вирізняє неперевершена якість і увага до деталей. Відмітною рисою англійського бренда стало використання насиченої колірної палітри, японських каніталів і оригінальних графічних принтів.
Особливий акцент у своїх колекціях SuperDry робить на вибір матеріалів: шкіра класу «преміум», сучасний фіт і приємний на дотик міцний трикотаж щільної фактури. А цікаві моделі для прекрасної половини людства вирізняються жіночністю деталей.
Продаються класні фірмові штани знаменитого молодіжного британського мультибренда SuperDry. Модель карго, тобто виріб з об'ємними накладними кишенями. Штани виготовлені зі щільної м'якої змішаної тканини ( 98% бавовна. 2% еластан, тобто матеріал трохи тягнеться) камуфляжного кольору ( домінуючий тон — хакі).
Штани високої посадки. Застібаються на фірмовий об'ємний ґудзик кольору хакі та фірмову ( ykk) металеву блискавку. З боків — глибокі похилі врізні кишені. В зоні стегон розміщуються великі об'ємні накладні кишені з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки.
Задні кишені врізні, з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки. Над правою врізною кишенею пришитий тканий лейб бренда.
Штанини вільні в зоні стегон, звужуються донизу.
Штани в чудовому стані. Розмір 29/34. Розміри за схемою: 1 - 40 см. 2 - 25,5 см. 3 - 29 см. 4 - 107 см. 5 - 15 см. 6 - 50 см. Глибина посадки ззаду - 38 см. Довжина крокового шва - 81,5 см.
Виробництво — Індія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 29/S/42
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
Абстракція

Схожі товари